Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέα επίθεση στην πόλη Ασκελόν – Ήχησαν σειρήνες και έπεσαν ρουκέτες

Νέα επίθεση στην πόλη Ασκελόν του Ισραήλ. Πριν από λίγες ώρες ήχησαν οι σειρήνες και ρουκέτες άρχισαν να πέφτουν. Μάλιστα το συνεργείο της ΕΡΤ βρισκόταν στο σημείο όπου έπεσαν οι ρουκέτες και η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη μαζί με τον εικονολήπτη Κάρλο Ρούβιο και την ηχολήπτρια Παναγιώτα Δερβισιώτη, συνέχισαν να περιγράφουν όσα ζουν στην περιοχή.

Τι είναι τα κιμπούτς στο Ισραήλ – «Το μικρό κομμάτι του παραδείσου» που μετατράπηκε σε «κόλαση» μετά την επίθεση της Χαμάς

Στο μεταξύ, ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν πόλεις στον νότιο Λίβανο σήμερα ως απάντηση σε αντιαρματικές ρουκέτες που εξαπολύθηκαν από εκεί, στο Ισραήλ.

Η οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλων ακριβείας κατά του Ισραήλ, λέγοντας ότι είναι απάντηση σε ισραηλινές επιθέσεις αυτή την εβδομάδα που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις από τους μαχητές της.

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Έκαψαν την κυρία που κρατάει τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι της» – Συγκλονίζει η περιγραφή Έλληνα κατοίκου

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι επιτίθεται στον Λίβανο αφού μία από τις βορειότερες θέσεις του αποτέλεσε σήμερα στόχο αντιαρματικών πυρών. Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στην ισραηλινή πόλη Αράμπ αλ-Αράμσε, απέναντι από το λιβανέζικο χωριό Ντάιρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Δεν έδωσε άμεσα λεπτομέρειες για θύματα ούτε για το ποιος ευθύνεται γι’ αυτή.

Κάτοικοι στην πόλη Ρμεΐς στον νότιο Λίβανο ανέφεραν ότι ισραηλινοί βομβαρδισμοί πλήττουν περιοχές γύρω από την πόλη τους, ενώ πηγή στις υπηρεσίες ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι οβίδες του ισραηλινού πυροβολικού πλήττουν το σημείο εκτόξευσης ρουκετών γύρω από το Ντάιρα.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή της επίθεσης της Χαμάς στο κιμπούτς Κφαρ Αζά – Το ΒΙΝΤΕΟ της φρίκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ