Ποδαρικό έκανε η βασίλισσα στο νέο σπιτικό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν – ΦΩΤΟ

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν η πρώτη που επισκέφθηκε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ στο νέο τους σπιτικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun. H βασίλισσα φέρεται να πέρασε χρόνο με το ζευγάρι στο Φρόγκμορ Κότατζ, ενώ η ίδια μένει στο κοντινό Κάστρο του Ουίνδσορ στις διακοπές του Πάσχα.

Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να υποδεχθούν από στιγμή σε στιγμή το πρώτο τους παιδί και, σύμφωνα με πηγές της βρετανικής εφημερίδας, η βασίλισσα ήθελε να τους επισκεφθεί πριν από τον τοκετό. Το συγκεκριμένο σπίτι ήταν, άλλωστε, δώρο από την Ελισάβετ και αποτελεί μέρος της έκτασης του Ουίνδσορ. Πηγή των Ανακτόρων ανέφερε: “Η Αυτού Μεγαλειότης ήθελε να καλωσορίσει και επίσημα του;ς Σάσεξ στο νέο τους σπίτι και έτσι ήταν ο πρώτος τους επισκέπτης. Εξάλλου, μετακόμισαν στην πίσω αυλή της. Μαζί της ήταν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ο Χάρι με τη Μέγκαν τους ξενάγησαν. Η βασίλισσα ήταν στο Κάστρο του Ουίνδσορ το Πάσχα και ήθελε να δει τη Μέγκαν προτού γεννήσει”.

Άλλες πληροφορίες έλεγαν πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν επίσης επισκεφθεί το ζευγάρι μετά τη λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ