ΦΩΤΟ-Το πιο ανατριχιαστικό μασάζ με …πύθωνες

ΦΩΤΟ-Το πιο ανατριχιαστικό μασάζ με …πύθωνες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα καλό μασάζ… Πόσο όμως μπορεί να χαλαρώσει κανείς αν το μασάζ το κάνουν τέσσερις γιγαντιαίοι πύθωνες;

Αυτήν την εμπειρία λοιπόν μπορούν να την απολαύσουν οι επισκέπετες ενός ζωολογικού πάρκου στις Φιλιππίνες και είναι δωρεάν για όποιον είναι αρκετά γενναίος για να το δοκιμάσει.

Giz a kiss: A visitor to Cebu City Zoo in the Philippines enjoys its unique snake massage, dished out by four pythons

Οι πύθωνες, Michelle, Walter, EJ και Daniel όπως ονομάζονται, βγαίνουν από τα κλουβιά τους και τοποθετούνται πάνω στον επισκέπτη, ο οποίος ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μπαμπού.

Show no fear: The Burmese pythons - named Michelle, Walter, EJ and Daniel - are taken out of their cages and placed one at a time on top of visitors, who lie down on a bamboo bed near the zoo's main entrance

Με την επίβλεψη των υπευθύνων του ζωολογικού κήπου, τα γιγαντιαία φίδια που έχουν μήκος περίπου 5 μέτρα το καθένα και ζυγίζουν 250 κιλά στο σύνολο, γλιστράνε πάνω στο σώμα του επισκέπτη που επέλεξε να κάνει μασάζ. 

A little help, please? Four keepers keep a watchful eye as their snakes massage a punter

Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο ειδικά για όσους έχουν πρόβλημα καρδιάς αφού οι πύθωνες μπορεί να σφίξουν κάποιον τόσο δυνατά που να πεθάνει.

'Safe': Still, each python is fed 10 or more chickens beforehand, to curb any hunger pangs

Οι οδηγίες πριν το επιχειρήσει κανείς είναι φυσικά ζωτικής σημασίας… Για παράδειγμα, όπως αναφέρει μία επισκέπτρια που το δοκίμασε, δεν πρέπει να φυσήξεις προς το μ’ερος του φιδιού. Επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάλεις τις φωνές καθώς το φίδι αισθάνεται τις δονήσεις και ότι κάτι συμβαίνει.

Και το καλύτερο για το τέλος! Κάθε φίδι πριν το μασάζ ταΐζεται με 10 κοτόπουλα για να μην πεινάσει κατά τη διάρκεια…

Hunger pangs: Staff at Cebu City Zoo make sure the snakes are well fed before letting them loose on 'patients'

Θα το τολμούσατε;

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιμέτωπος με το ανθρωποφάγο ανακόντα

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ