ΦΩΤΟ-Η Σκωτσέζα φοιτήτρια που καλεί σε Τζιχάντ

ΦΩΤΟ-Η Σκωτσέζα φοιτήτρια που καλεί σε Τζιχάντ 

Αυτή είναι η Σκωτσέζα, φοιτήτρια ιδιωτικού κολεγίου, που ταξίδεψε στη Συρία για να ασπαστεί το Ισλάμ και να πολεμήσει στο πλευρό των Τζιχαντιστών. Η 20χρονη Aqsa Mahmood που γεννήθηκε στη Γλασκόβη, καλεί με επανειλημμένα μηνύματα στο twitter όλους τους Μουσουλμάνους στη Βρετανία να σκορπίσουν μια αιματηρή θηριωδία στους δρόμους.

Η κοπέλα που είναι κόρη επιτυχημένου επιχειρηματία και σπούδαζε σε ιδιωτικό κολλέγιο, παράτησε πέρσι το πανεπιστήμιο για να ακολουθήσει το φανατικό Ισλάμ στη Συρία.

Από τότε γράφει συχνά φανατικά μηνύματα όπου καλεί τους συμπατριώτες της να σκορπίσουν τον τρόμο και να μιμηθούν τη δολοφονία του στρατιώτη Lee Rigby, τη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και τη σφαγή στη βάση Fort Hood του Στρατού των ΗΠΑ στο Τέξας.

Καθώς ο φόβος ότι Βρετανοί τζιχαντιστές επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να προσηλυτίσουν κι άλλους, ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε χθες ότι θα άρουν τα διαβατήρια των εξτρεμιστών.

Από τότε που ταξίδεψε στη Συρία, η Mahmood παντρεύτηκε, κάνει τις δουλειές του σπιτιού και φροντίζει παιδιά.

Στο Twitter χρησιμοποιεί το όνομα Umm Layth και γράφει: «Αν δεν μπορείτε να έρθετε στο πεδίο της μάχης, φέρτε το πεδίο της μάχης σ’ εσάς».

Φίλοι και συγγενείς δεν καταλαβαίνουν τη μεταστροφή της νέας κοπέλας που της άρεσε να αγοράζει καλλυντικά και ρούχα και να κουτσομπολεύει με τις φίλες της. Ο προσηλυτισμός της 20χρονης πιστεύεται ότι έγινε μέσω του Ίντερνετ όπου συνομιλούσε για το Ισλάμ και την ιδεολογία των Μουσουλμάνων.

Η οικογένειά της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στις αρχές τον Νοέμβριο του 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ