ΦΩΤΟ-Η Bugatti των 2,35 εκατ. €

ΦΩΤΟ-Η Bugatti των 2,35 εκατ. €

 

Στη σειρά «Legend» που δημιούργησε η Bugatti για τις Veyron Grand Sport Vitesse προστέθηκε και το 6ο εντυπωσιακό «μέλος» της, αφιερωμένη στον Ettore Arco Isidoro Bugatti. Θα κατασκευαστεί σε 3 μονάδες μόνο και θα στοιχίζει 2,35 εκατ. ευρώ η καθεμία.

Με την 6η και τελευταία στη σειρά των «Legend», ειδική έκδοση της Veyron Grand Sport Vitesse, η Bugatti θέλησε να τιμήσει τον «πρωτομάστορα» της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Ettore Arco Isidoro Bugatti (1881-1947). Γι αυτό άλλωστε η Bugatti δημιούργησε 6 ειδικές εκδόσεις (Legend) για τη Veyron Grand Sport Vitesse, προκειμένου να τιμήσει σημαίνοντα πρόσωπα της ιστορίας της.

Επομένως, η εν λόγω έκδοση θα κατασκευαστεί σε 3 μονάδες μόνο και θα στοιχίζει 2,35 εκατ. ευρώ η καθεμία.

Σημειωτέον ότι η νέα Bugatti Veyron Ettore Bugatti φέρει αμάξωμα από καλογυαλισμένο αλουμίνιο σε μπλε απόχρωση, ενώ «κάθεται» σε ειδικά κατασκευασμένες ζάντες. Επίσης, στο αμάξωμα υπάρχουν αρκετά τμήματα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Στο εσωτερικό της «εξωτικής» αυτής Bugatti, βλέπουμε για πρώτη φορά δέρμα δύο αποχρώσεων σε ανοιχτό και πιο σκούρο καφέ, ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες από αλουμίνιο και ανθρακόνημα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η νέα Bugatti Veyron Ettore Bugatti θα «εκτεθεί» μαζί με τις υπόλοιπες 5 της σειράς (Black Bess, Rembrandt Bugatti, Jean-Pierre Wimille, Meo Constantini και Jean Bugatti) στο Pebble Beach Concours d Elegance την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Bugatti ετοιμάζει την αντικαταστάτρια της Veyron, για το 2016, η οποία θα φέρει, σύμφωνα με τις φήμες, ένα υβριδικής τεχνολογίας μηχανικό σύνολο που θα αποδίδει συνδυαστικά περί τα 1.500 «άλογα».

ΠΗΓΗ: autotriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ