Περού: Η στιγμή που αεροσκάφος συγκρούεται με πυροσβεστικό όχημα κατά την προσγείωση – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Αεροπλάνο της  LatAm συγκρούστηκε χθες  με πυροσβεστικό όχημα κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Χοσέ Τσάβες στην πρωτεύουσα Λίμα, του Περού.

Το αεροπλάνο συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα, το οποίο έσπευδε σε περιστατικό μέσα στο αεροδρόμιο, αλλά βρέθηκε στην πορεία του αεροπλάνου.  Το αεροσκάφος χτύπησε το όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με το φτερό του. Το πυροσβεστικό όχημα, το οποίο πέρασε μέσα από τον διάδρομο προσγείωσης, σχεδόν κόπηκε στα δύο.

Το φτερό του αεροπλάνου τυλίχτηκε στις φλόγες, καθώς η κηροζίνη πήρε φωτιά από τους σπινθήρες που προκάλεσε η τριβή των μετάλλων.

Οι αρχές ανέφεραν ότι δύο πυροσβέστες σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση.  Το αεροδρόμιο Χοσέ Τσάβες διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του. Η αεροπορική εταιρία LatAm ανακοίνωσε ότι και οι 280 επιβάτες και το πλήρωμα διέφυγαν κάθε κίνδυνο χωρίς καν να τραυματιστούν.  Οι επιβάτες απαθανάτισαν τη στιγμή που το αεροπλάνο ακινητοποιήθηκε.

«Δυστυχώς, δύο πυροσβέστες της αεροπορικής υπηρεσίας έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε ο διοικητής της πυροσβεστικής Luis Ponce στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Canal N.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ