J2US: Η έκπληξη με τον πέμπτο κριτή στο αποψινό live – «Τα μάτια μου θα είναι πάνω σου»

Μια έκπληξη επεφύλαξε ο Νίκος Κοκλώνης στους τηλεθεατές αλλά και τους κριτές του «Just the 2 of us», το βράδυ του Σάββατου.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως στην κριτική επιτροπή θα κάτσει σήμερα ακόμη ένα πρόσωπο, αιφνιδιάζοντας την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή.

«Αποφάσισα να κάνω κάτι! Τι αποφάσισα; Θα ανακατέψω σήμερα την τράπουλα και θα βάλω δύσκολα στους κριτές μου. Δεν θα είστε μόνο 4 αλλά θα προσθέσω άλλον έναν. Και πέμπτο, που νομίζω ότι θα σας αρέσει. Καίτη, σου έχω έκπληξη! Κυρίες και κύριοι, θέλω με μεγάλη μου χαρά να υποδεχθώ εδώ στο J2US τον αγαπημένο, τον καλύτερο, τον φίλο, τον αδελφό, τον Διονύση Σχοινά», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και υποδέχθηκε τον τραγουδιστή στην σκηνή.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, η Καίτη Γαρμπή δεν ήξερε τίποτα, ενώ διευκρίνισε ότι ο Διονύσης Σχοινάς δεν θα βαθμολογήσει τα ζευγάρια.

Ο τραγουδιστής κάθισε ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και στον Σταμάτη Φασουλή.

«Δεν μου αρέσει η καρέκλα εκεί που έχει μπει, δεν το καταλαβαίνω», είπε τότε η Καίτη Γαρμπή. Ο Διονύσης Σχοινάς έσπευσε να την πλησιάσει και να την φιλήσει, πριν καθίσει στην καρέκλα του.

«Τα μάτια μου θα είναι πάνω σου», είπε με χιούμορ η Καίτη Γαρμπή στην Δέσποινα Βανδή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ