Tα makeup hacks της Hailey Bieber φωτίζουν πολύ το καθημερινό μακιγιάζ

Η Hailey Bieber παρέα με την αγαπημένη της makeup artist Leah Darcy ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο μοιράστηκε με το κοινό της, το καθημερινό της makeup look.

Πρόκειται για ένα μονοχρωματικό look, στο οποίο δεν χρησιμοποίησε καμία άλλη απόχρωση παρά μόνο τη βουργουνδί. Δηλώνει πως είναι η αγαπημένη της γιατί τονίζει υπέροχα τα καστανά της μάτια!

Ας δούμε βήμα – βήμα πώς δημιουργεί αυτό το υπέροχο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας ελάχιστα προϊόντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @leahdarcymakeup

Αρχικά καλύπτει τα χείλη της με lip balm για επιπλέον ενυδάτωση και στη συνέχεια εφαρμόζει ένα lightweight foundation σε όλο το πρόσωπο. Έπειτα χρησιμοποιεί ρουζ υγρής μορφής σε βουργουνδί απόχρωση. Αντί όμως να το εφαρμόσει απευθείας στο πρόσωπό της, πρώτα το μπλεντάρει με την κρέμα προσώπου της, η οποία διαθέτει και μια έξτρα γυαλάδα. Στη συνέχεια, μ’ ένα φλατ πινέλο συνεχίζει απλώνοντάς το στα ζυγωματικά της. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Από το ίδιο μείγμα με ένα πιο μικρό και fluffy πινέλο, παίρνει μια μικρότερη ποσότητα και την τοποθετεί στα μάτια της σαν σκιά.
Θέλοντας να δώσει μια έξτρα λάμψη στο βλέμμα της προσθέτει ελάχιστο glitter στο κινητό βλέφαρο. Το eye makeup look ολοκληρώνεται με μια μάσκαρα φυσικά σε βουργουνδί απόχρωση.

Τελευταίο βήμα αλλά και πολύ σημαντικό είναι αυτό των χειλιών.

Ξεκινάει σχηματίζοντάς τα, μ’ ένα μαλακό μολύβι αντίστοιχου χρώματος. Αφού εφαρμόσει και το κραγιόν έρχεται η ώρα του δεύτερου hack. Αυτή τη φορά αναμιγνύει το ρουζ υγρής μορφής που χρησιμοποίησε και για το υπόλοιπο makeup με ένα κρεμώδες διάφανο gloss. Το εφαρμόζει στα χείλη της και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό!

Στο τέλος του βίντεο, η Hailey Bieber δηλώνει πως τα προϊόντα μακιγιάζ που είναι multitasking είναι τα αγαπημένα της, γιατί όπως λέει “Μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό makeup look μόνο μ’ ένα προϊόν”.

Μας βρίσκει σύμφωνες!

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ