Περιοδικό Time: Σε μπελάδες ο Ντόναλντ Τραμπ – Το καυστικό εξώφυλλο με το γκολφ

Ιδιαίτερα καυστικό για τον πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ είναι το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time που περιγράφει την ήττα του στο ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις.

Ντόναλντ Τραμπ: Ήταν στημένο το ντιμπέιτ – Η επίθεση στην Τέιλορ Σουίφτ και οι πανηγυρισμοί των Ομπάμα

Το εξώφυλλο δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει πέσει σε έναν λάκκο με άμμο μαζί με το μπαλάκι του γκολφ και να προσπαθεί να βγει με την όπισθεν πάνω σε ένα αμαξίδιο του γκολφ. «Σε μπελάδες» γράφει ο τίτλος της εικόνας.

Το κύριο ρεπορτάζ του περιοδικού έχει τον τίτλο «Πώς η Κάμαλα Χάρις έβγαλε τον Ντόναλντ Τραμπ εκτός πορείας». Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Τραμπ θα ήθελε να έχει αντίπαλο στην προεδρική κούρσα τον Τζο Μπάιντεν. «Άλλο τόσο προφανές είναι ότι η Χάρις τον έχει ταρακουνήσει, γράφει το Time.

Κάμαλα Χάρις – Ντόναλντ Τραμπ: Τελικά ποιος κέρδισε το προεδρικό debate;

Το περιοδικό περιγράφει την μεγάλη αναταραχή που προκλήθηκε στο στρατόπεδο του Τραμπ όταν η Κάμαλα Χάρις πήρε το προεδρικό χρίσμα. Η εκστρατεία του άλλαζε συνέχεια στρατηγικές και όταν κατέληγε σε μία γραμμή επίθεσης ο Τραμπ την ανέτρεπε «εν ριπή οφθαλμου». «Αντιμέτωπος με μία νέο αντίπαλο, ο Τραμπ επέστρεψε στους παλιούς του τρόπους», αναφέρει το Times.

Άτομο που βρίσκεται κοντά στην πρώην πρόεδρο είπε στο περιοδικό ότι η εκστρατεία του αιφνιδιάστηκε από τον τρόπο που άλλαξε την κούρσα η είσοδος της Κάμαλα Χάρις, με το επιτελείο της να επιδεικνύει μεγάλη ετοιμότητα.

«Στο παρασκήνιο, ο πρώην πρόεδρος ήταν θυμωμένος και αποπροσανατολισμένος από την απότομη τροπή των γεγονότων», σημειώνει το περιοδικό. «Προφανώς, έπρεπε να ξεφορτωθούμε ένα σωρό πράγματα και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε εν μία νυκτί νέες επιθέσεις», λέει ένας αξιωματούχος της προεκλογικής εκστρατείας του.

Σύμφωνα με έναν δεύτερο αξιωματούχο της εκστρατείας, ο Τραμπ εξοργίστηκε με τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης κάλυπταν την είσοδο της Χάρις στον προεκλογικό αγώνα και έλεγε ότι «ποτέ δεν μιλούν για μένα με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με το περιοδικό η εκστρατεία του πρώην προέδρου έχει πλέον την επικοινωνιακή «γραμμή»: «Ας αφήσουμε τον Τραμπ να είναι ο εαυτός του». Αυτό σημαίνει ότι αυξάνει τις προσωπικές επιθέσεις στην Δημοκρατική αντίπαλο του.

Ωστόσο αυτή η στρατηγική δεν βρίσκει σύμφωνους αρκετά ηγετικά στελέχη και αναλυτές των Ρεπουμπλικάνων. «Μην δίνεις στον κόσμο την ευκαιρία να ψηφίσει συναισθηματικά», λέει ένας απογοητευμένος παράγοντας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που εργάζεται στην εκλογική προσπάθεια του Τραμπ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK