Παραμένει στο νοσοκομείο η σύντροφος του Ολάντ

Παραμένει στο νοσοκομείο η σύντροφος του Ολάντ

 

Δεν θα πάρει εξιτήριο απόψε, όπως σχεδίαζε αρχικά, η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ,  Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες, μετά την αποκάλυψη της σχέσης που διατηρούσε ο Γάλλος πρόεδρος με μια ηθοποιό.

«Οι γιατροί εκτιμούν ότι χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση», ανέφερε πηγή του γραφείου της. Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο για πόσο διάστημα θα παραταθεί η νοσηλεία της.

Η 48χρονη δημοσιογράφος εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του περιοδικού Closer ότι ο 59χρονος Ολάντ διατηρεί σχέση με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, 41 ετών.

Το γραφείο της Τριερβελέρ επιβεβαίωσε την Κυριακή τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο αναφέροντας ότι στόχος ήταν “να ξεκουραστεί και να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις”. Η δημοσιογράφος του περιοδικού Paris Match και μητέρα τριών παιδιών επρόκειτο να βγει σήμερα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Ο Ολάντ πρόκειται αύριο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, την τρίτη αφότου ανέλαβε την προεδρία της Γαλλίας, ενώπιον 500 δημοσιογράφων.

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Η σέξι ‘πέτρα του σκανδάλου’ Ολάντ 

Ο Ολάντ θα απαντήσει με μήνυση κατά του Closer

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ