Πανικός στον αέρα: Σκουλήκια έπεφταν στα κεφάλια των επιβατών –Αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροσκάφος

Πανικός επικράτησε σε πτήση της αεροπορικής εταιρίας Delta, που απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ με προορισμό το Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν σκουλήκια έπεφταν στα κεφάλια των επιβατών από το χώρο των χειραποσκευών.

Το ανατριχιαστικό συμβάν συνόδευε και μια έντονη, αποπνικτική μυρωδιά με αποτέλεσμα να υπάρξει  αναβρασμός μεταξύ των επιβατών κατά τη διάρκεια της πτήσης,

Όπως διαπιστώθηκε τα σκουλήκια προέρχονταν από χειραποσκευή επιβάτη που περιείχε σάπια ψάρια.

Ένας εκπρόσωπος της Delta Air Lines επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και οι επιβάτες έλαβαν εκ νέου κράτηση για την επόμενη διαθέσιμη πτήση.

Margots delta flight

Η αεροπορική εταιρία  Delta επιβεβαίωσε σε δήλωση στο PEOPLE ότι η πτήση DL 133 επέστρεψε στο Άμστερνταμ την Τρίτη. Είπαν επίσης ότι το αεροπλάνο καθαρίστηκε σχολαστικά και οι επιβάτες έλαβαν εκ νέου κράτηση για την επόμενη διαθέσιμη πτήση προς το Ντιτρόιτ με διαφορετικό αεροσκάφος.

«Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες της πτήσης 133 στις 13 Φεβρουαρίου, καθώς το ταξίδι τους διακόπηκε λόγω μιας ακατάλληλα συσκευασμένης χειραποσκευής. Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη και οι επιβάτες τοποθετήθηκαν στην επόμενη διαθέσιμη πτήση. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο αποσύρθηκε από την υπηρεσία για ενδελεχή καθαρισμό», αναφέρεται εν μέρει στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ