Πάνε διακοπές με τους πρώην για να μην τις ακυρώσουν

Πάνε διακοπές με τους πρώην για να μην τις ακυρώσουν

Σημαντικός αριθμός Γάλλων, Γερμανών, Βρετανών, Ισπανών και Ιταλών έχουν πάει διακοπές με τους πρώην συντρόφους τους, για να αποφύγουν να ματαιώσουν ταξίδια που είχαν προγραμματίσει πριν από τη ρήξη της σχέσης, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο OnePoll για λογαριασμό του ταξιδιωτικού ιστότοπου Lastminute.com.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνολικά το 23% των 5.000 ενηλίκων που ερωτήθηκαν, δήλωσαν πως έχουν βρεθεί στην κατάσταση αυτή. Μάλιστα αυτοί που έχουν εφαρμόσει περισσότερο την συγκεκριμένη «πράξη» είναι οι Βρετανοί, καθώς το 39% δηλώνουν πως έχουν ήδη κάνει διακοπές με τον/την πρώην τους για να μην τις χάσουν, σε σύγκριση με το 24% των Ιταλών, το 21% των Ισπανών, το 16% των Γερμανών και το 15% των Γάλλων.

Μερικοί φθάνουν μάλιστα μέχρι και να παρατείνουν μια σχέση που ξέρουν πως είναι καταδικασμένη μόνο και μόνο για να μην ακυρώσουν διακοπές τις οποίες έχουν ήδη κλείσει. Στο παιγνίδι αυτό οι Βρετανοί φαίνεται πως είναι οι πιο δυνατοί: 38% δηλώνουν πως έχουν βιώσει μια τέτοια κατάσταση, σε σύγκριση με το 25% των Ιταλών, το 19% των Ισπανών, το 14% των Γάλλων και το 13% των Γερμανών.

Την ίδια στιγμή, οι Γάλλοι έχουν την τάση να φεύγουν διακοπές και να χωρίζουν, μόλις βρεθούν εκεί, ενώ σημειώνεται ότι η συμπεριφορά αυτή αφορά περισσότερο τις κυρίες από τους κυρίους.

Συνολικά 13% των Γάλλων είπαν πως διέκοψαν τη σχέση με το/τη σύντροφό τους στον τόπο των διακοπών τους, σε σύγκριση με το 12% των Ισπανών, το 11% των Βρετανών, το 10% των Ιταλών και μόλις το 4% των Γερμανών.

Το «βραβείο» πάντως  ανήκει στους Γάλλους, με ποσοστό  14%,  οι οποίοι λένε πως έφυγαν για διακοπές με το σύντροφο τους, παρά το γεγονός ότι είχαν νέο ταίρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ