Παλέρμο: Βρέθηκε νεκρός ο 23χρονος γιος του πρώην προέδρου της ομάδας 

Βαρύ πένθος για τον πρώην πρόεδρο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, και την οικογένειά του, καθώς ο 23χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Corriere Della Sera, ο 23χρονος Αρμάντο Τζαμπαρίνι, εντοπίστηκε νεκρός από μία καθαρίστρια στο διαμέρισμα όπου έμενε τα τελευταία χρόνια, μία μόλις ημέρα πριν ξεκινήσει στη νέα δουλειά του.

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι φέρεται να είχε στείλει ένα μήνυμα στον γιο του (Αρμαντίνο) το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όπου του ευχόταν καλή επιτυχία στη νέα του δουλειά.

«Δεν έλαβα ποτέ απάντηση γιατί ο Αρμαντίνο ήταν νεκρός. Είναι μια ατέλειωτη τραγωδία» είπε ο  Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι στη Repubblica.

Παλέρμο Αρμάντο Τζαμπαρίνι

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του 23χρονου διερευνώνται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι ιατρικές εξετάσεις.

Οι αρχικές εξετάσεις έδειξαν πως ο θάνατος του 23χρονου πιθανόν να προήλθε από καρδιοκυκλοφορική ανακοπή ή θανατηφόρα ασθένεια.

«Έπασχε από σοβαρή ασθματική βρογχίτιδα στο παρελθόν, η οποία του έφερε διάφορα προβλήματα, αλλά τίποτα άλλο που γνωρίζω» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της Παλέρμο

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνιότι, ο Αρμάντο πέθανε «ειρηνικά» και  η σορός του θα μεταφερθεί πίσω στην Ιταλία για να ταφεί.

«Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Δεν είναι δίκαιο» ανέφερε συντετριμμένος Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνιότι,

Παλέρμο Αρμάντο Τζαμπαρίνι

Η ανακοίνωση της Παλέρμο

«Ο πρόεδρος Ντάριο Μίρι και όλη η οικογένεια της Παλέρμο είναι δίπλα στον πρώην πρόεδρο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γιου του, Αρμάντο.

Ο “Αρμαντίνο” θα ζει πάντα στη μνήμη των ανθρώπων της Παλέρμο που τον γνώρισαν και τον είδαν να μεγαλώνει στη viale del Fante.

Στους γονείς και την οικογένεια του Αρμάντο τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Ροζανέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ