“Παιδόφιλο” αποκάλεσε διασώστη της Ταϊλάνδης ο Έλον Μασκ – Με μηνύσεις απειλεί ο Βρετανός δύτης

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ελον Μασκ εναντίον Βρετανού δύτη και σπηλαιολόγου που βοήθησε στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των 12 παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Ο δισεκατομμυριούχος χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Βέρνον Άνσγουερθ, τον οποίο αποκάλεσε παιδόφιλο, επειδή αυτός εκφράστηκε αρνητικά για το υποβρύχιο που έστειλε ο επιχειρηματίας για τη διάσωση των παιδιών και του προπονητή από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ.

Ο Άνσγουερθ συγκεκριμένα χαρακτήρισε το υποβρύχιο του Μασκ διαφημιστικό τρικ, κάτι που προφανώς θεώρησε προσβλητικό ο Μασκ ο οποίος προχώρησε στο υβριστικό σχόλιο το οποίο διέγραψε από το twitter του λίγο αργότερα. Επίσης, έγραψε “Στοιχηματίζω ένα δολάριο ότι είναι αλήθεια” το οποίο επίσης διέγραψε.

Ο Άνσγουερθ τόνισε ότι σκέφτεται να προβεί σε νομικές ενέργειες κατά του Μασκ, δηλώνοντας σε δημοσιογράφο του αυστραλιανού Nine Network: “Δεν έχει τελειώσει”.

“Δεν θα προβώ σε περαιτέρω σχόλια σχετικά με αυτόν αλλά πιστεύω οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τι σόι άνθρωπος είναι” επεσήμανε ο ειδικός της επιχείρησης απεγκλωβισμού των παιδιών.

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο Άνσγουερθ είχε δηλώσει λίγο πριν ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης των 13 εγκλωβισμένων ότι αυτό το υποβρύχιο δεν πρόκειται να λειτουργήσει και συμπλήρωσε “να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που πονά”.

Πάντως, και ο Ταϊλανδός επικεφαλής της επιχείρησης είχε αναφέρει ότι το συγκεκριμένο υποβρύχιο δεν μπορεί να βοηθήσει στην επιχείρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ