Oxygen: Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας τρόμου του Netflix – ΒΙΝΤΕΟ

Εξαιρετικά ακατάλληλη για κλειστοφοβικούς είναι η νέα ταινία του Netflix, με τίτλο “Oxygen” (Οξυγόνο). Πρόκειται για μία γαλλόφωνη ταινία τρόμου επιστημονικής φαντασίας, με την πλοκή της να θυμίζει έντονα το θρίλερ “Buried” με τον Ράιαν Ρέινολντς, που κυκλοφόρησε το 2010.

Στο νέο θρίλερ του Netflix, πρωταγωνιστεί η Μελανί Λοράν (Inglorious Basterds), τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλεξάντρ Έιζα, ο οποίος είναι γνωστός για τα θρίλερ “Crawl” και “The Hills Have Eyes”, ενώ το σενάριο έγραψε η Κρίστι ΛεΜπλάνκ. Στο “Oxygen” πρωταγωνιστούν επίσης ο Ματιέ Αμαλρίκ και ο Μαλίκ Ζιντί

O Γάλλος σκηνοθέτης, τόνισε πως το “Oxygen” δεν είναι μία αντιγραφή της ταινίας “Buried” σε σκηνικό επιστημονικής φαντασίας και αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε από το “28 Days Later” και την μεταποκαλυπτική υπαρξιακή θεματολογία του.

Η πλοκή της ταινίας:

Η Μελανί Λοράν υποδύεται μια γυναίκα, η οποία ξυπνάει μέσα σε ένα κρυογενικό θάλαμο, χωρίς να θυμάται ποια είναι και πώς κατέληξε εκεί. Την ίδια ώρα που προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, η στάθμη του οξυγόνου της πέφτει και ο χρόνος της τελειώνει.

Δείτε το poster και το πρώτο trailer της ταινίας:

Το “Oxygen” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου 2021 αποκλειστικά στο Netflix:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ