Ουκρανία: Επιθέσεις σε βασικές υποδομές – Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από το Κίεβο και το Ντνίπρο, δύο από τις πόλεις της Ουκρανίας που βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα σχέδιο εκδίκησης μετά την «τρομοκρατική επίθεση» στην γέφυρα στην Κριμαία. 

Ο φίλος του, ο οποίος είναι οδηγός νταλίκας κατέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που αντίκρισε. Το πρώτο βίντεο είναι από το Κίεβο, το οποίο έπληξαν 4 πύραυλοι. Οι καπνοί έχουν σκεπάσει όλη την περιοχή. Μεγάλα τμήματα της χώρας έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ οι πολίτες βρίσκονται στα καταφύγια.

Στο Ντνίπρο, όπως φαίνεται στις εικόνες ενώ το φορτηγό πλησιάζει, η μεγαλύτερη αποθήκη ηλεκτρικών συσκευών έχει εξαϋλωθεί. Έχουν μείνει μόνο τα εξωτερικά σίδερα της υποδομής.

Οι ουκρανικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών ανέφεραν ότι η Ρωσία σχεδίαζε τις πυραυλικές επιθέσεις της Δευτέρας σε ουκρανικές πόλεις από τις αρχές Οκτωβρίου.

Τα ρωσικά στρατεύματα «έλαβαν οδηγίες από το Κρεμλίνο να προετοιμάσουν μαζικές πυραυλικές επιθέσεις στην πολιτική υποδομή της Ουκρανίας στις 2 και 3 Οκτωβρίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τμήμα πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ