OnlyFans: Δασκάλα και ο σύζυγός της γύρισαν ροζ βίντεο μέσα σε τάξη – «Χρειαζόμασταν χρήματα, οι μισθοί είναι χαμηλοί»

Μια δασκάλα στην Αριζόνα των ΗΠΑ και ο σύζυγός της έχασαν τη δουλειά τους αφού γύρισαν ροζ βίντεο για το OnlyFans μέσα στην τάξη στην οποία έκανε μάθημα. Όπως είπε η δασκάλα, όλα έγιναν για να… αυξηθεί το οικογενειακό εισόδημα, καθώς και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της έχουν ιδιαίτερα χαμηλούς μισθούς.

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο “Khloe Karter”, η καθηγήτρια φυσικών επιστημών στο Γυμνάσιο Thunderbolt, Samantha Peer, ανέβασε βίντεο -ακατάλληλα για ανηλίκους- για τη σελίδα της στο OnlyFans, τα οποία οι μαθητές βρήκαν και μοιράστηκαν μεταξύ τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Today’s News-Herald.

Ο σύζυγός της, επίσης δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Nautilus, συμμετείχε στις παραγωγές των βίντεο, μέσα στο σχολικό κτίριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Samantha είπε ότι παραιτήθηκε «υπό πίεση» στις 31 Οκτωβρίου, αφού πρώτα τέθηκε σε άδεια μετ’ αποδοχών και δοκιμαστική περίοδο. Ο Dillon απολύθηκε τέσσερις μέρες αργότερα.

Την Παρασκευή, η δασκάλα δημοσιοποίησε ένα βίντεο εξηγώντας ότι αυτή και ο σύζυγός της κατέφυγαν στη δημιουργία βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο λόγω των χαμηλών μισθών τους.

«Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και ξοδεύω ήδη αμέτρητες ώρες εκτός ωραρίου σε επιπλέον σχολικές δραστηριότητες και δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να πρέπει να θυσιάσω τον χρόνο των δικών μου παιδιών, λόγω του χαμηλού μισθού μας», είπε, ανέφερε σύμφωνα με το WFLA.

Η Samantha είπε ότι άρχισε να δημιουργεί περιεχόμενο στις αρχές του καλοκαιριού για να καλύψει τις ανάγκες της.  «Φτάσαμε σε σημείο που η οικογένειά μας δεν μπορούσε να επιβιώσει», είπε.  «Επέλεξα ένα ψευδώνυμο και μπλόκαρα ολόκληρη την πολιτεία της Αριζόνα στο OnlyFans, ώστε το περιεχόμενο να μην είναι προσβάσιμο σε κανέναν που ζει στην πολιτεία», εξήγησε η Samantha.

Η δασκάλα παραδέχτηκε ότι δημιούργησε περιεχόμενο μέσα στην τάξη και το διαφήμισε, αλλά ισχυρίστηκε ότι το έκανε μετά τις ώρες του σχολείου, το Σαββατοκύριακο, χωρίς να υπάρχουν μαθητές εκεί. Δεν ήταν σαφές πώς βρήκαν οι μαθητές τα βίντεο της, τα οποία έστελνε ο ένας στον άλλον.

Η Samantha είπε ότι τέθηκε σε διοικητική άδεια, καθώς ένα μέλος της σχολικής κοινότητας ενημέρωσε την περιφέρεια για το θέμα στις 24 Οκτωβρίου.

«Δύο μέρες αργότερα, είχα ζητήσει να απομακρυνθεί ένα άτομο στο οποίο είχε ανατεθεί η υπόθεσή μου επειδή είχε δημιουργήσει ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον μεταξύ εμένα και άλλων συναδέλφων για αρκετά χρόνια κατά τη διάρκεια της εργασίας μου», είπε. «Δεν ένιωθα ασφαλής που γνώριζαν αυτές τις πληροφορίες και ένιωθα ότι θα τις διέδιδαν ως αντίποινα για τη δική τους προσωπική βεντέτα», πρόσθεσε η Samantha.

Σύμφωνα με την New York Post, η γυναίκα υποστήριξε ότι της είπαν πως εάν παραιτηθεί πριν από τη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου, η περιφέρεια δεν θα δημοσιοποιούσε το θέμα – αλλά οι εικόνες στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στους δασκάλους. «Αυτοί οι δάσκαλοι έλεγαν επίσης στους μαθητές το ψευδώνυμό μου και τους έδειχναν τη σελίδα μου», ισχυρίστηκε η Samantha. «Αυτό εστάλη και στους γονείς και αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο πράγμα».

Στις 7 Νοεμβρίου, το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς σχετικά με τους μαθητές που μοιράζονται τα ακατάλληλα βίντεο. «Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι οι μαθητές διακινούν ακατάλληλο υλικό. Οι εικόνες δεν καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας και το άτομο που απεικονίζεται δεν εργάζεται πλέον για το LHUSD», ανέφερε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Arizona’s Family. «Παρακαλούμε αφαιρέστε όλες τις εικόνες από το τηλέφωνο του παιδιού σας και μιλήστε μαζί του για την κατάλληλη χρήση της τεχνολογίας», προστίθεται. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα,  δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του εκπαιδευτικού.

«Είμαι εντελώς αγανακτισμένη. Τα παιδιά μας δεν θα έπρεπε να έχουν εκτεθεί σε αυτό», είπε η Alea Bilski, μητέρα ενός μαθητή δημοτικού, προσθέτοντας ότι ο λογαριασμός της Samantha ήταν συνδεδεμένος με τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες έχει το πραγματικό της όνομα, και όχι ψευδώνυμο.

«Αν ήταν «απλώς» ένας λογαριασμός Only Fans, δεν θα στεναχωριόμουν τόσο πολύ γιατί τότε αυτό θα αφορούσε 100% τους γονείς των παιδιών, αλλά αυτό ήταν δημόσιο και με μια αναζήτηση στο Google για να βρεις τα πάντα», είπε η Bilski στο News-Herald.

Μια άλλη μητέρα, η Kristina Minor, είπε ότι η Samantha «μοιραζόταν αυτούς τους συνδέσμους προς το sex site της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που είναι δημόσιοι και στους οποίους την ακολουθούν τα παιδιά».  Η Minor είπε ότι η δασκάλα χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της σχολικής επετηρίδας στο OnlyFans σε μια ανάρτηση που αναφέρει, «Ποιος θέλει να είναι το κατοικίδιο του επόμενου δασκάλου μου;»

«Είμαι φορολογούμενος. Δεν πληρώνω αυτούς τους δασκάλους για να κινηματογραφούν πορνό. Πληρώνονται για να διδάξουν τα παιδιά μας και να θέτουν υψηλότερα πρότυπα για αυτά», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ