Οι ΗΠΑ απελαύνουν 12 μέλη της ρωσικής διπλωματικής αποστολής στον ΟΗΕ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Οι ΗΠΑ έδωσαν εντολή σε 12 Ρώσους διπλωμάτες στον ΟΗΕ να εγκαταλείψουν τη χώρα έως τις 7 Μαρτίου, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ρώσος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, Βασίλι Νεμπένζια.

Ενώ είχε μόλις ξεκινήσει μια συνέντευξη Τύπου, ο Νεμπένζια ζήτησε από τους παριστάμενους να του δώσουν ένα λεπτό για να απαντήσει σε ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό του. Στη συνέχεια είπε ότι μόλις πληροφορήθηκε για την απέλαση των διπλωματών από τις ΗΠΑ.

«Αυτή είναι μια κακή είδηση», σχολίασε.

Ο πρεσβευτής δεν διευκρίνισε αν και ο ίδιος είναι μεταξύ των 12, ούτε τους λόγους που επικαλούνται οι ΗΠΑ, ούτε αν συνδέεται η απέλαση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με μια ρωσική διπλωματική πηγή, η αποστολή της Ρωσίας στον ΟΗΕ αποτελείται από περίπου 100 πρόσωπα.

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK