Οχάιο: 19χρονη σκότωσε το αγόρι της και τον φίλο του – Ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση

Μια έφηβη από το Οχάιο καταδικάστηκε σε κάθειρξη από 15 χρόνια έως και ισόβια κάθειρξη για ένα εσκεμμένο ατύχημα, από το οποίο σκοτώθηκε το αγόρι της και ο φίλος του. Σύμφωνα με την Independent η Mackenzie Shirilla, 19 ετών, κρίθηκε ένοχη για πολλαπλές κατηγορίες δολοφονίας του Dominic Russo, 20 ετών, και του Davion Flanagan, 19 ετών, πέρυσι.

Με βάση το Fox News την ώρα που εκδόθηκε η ετυμηγορία η Σιρίλλα ξέσπασε σε λυγμούς στο δικαστήριο. «Λυπάμαι πολύ. Ελπίζω μια μέρα να καταλάβετε ότι δεν θα το άφηνα ποτέ να συμβεί αυτό ή να το έκανα επίτηδες» δήλωσε η 19χρονη.

Ωστόσο, στη δίκη της ακούστηκε ότι οι ενέργειές της ήταν εσκεμμένες – και ότι μετά το μοιραίο δυστύχημα είχε προσπαθήσει να πιάσει δουλειά στον χώρο του μόντελινγκ, είχε πάει σε μια συναυλία με αναπηρικό καροτσάκι και ρώτησε την αστυνομία: «Δεν μπορείς να μου πάρεις την άδεια για 10 χρόνια ή κάτι τέτοιο;».

Η δικαστής του Common Pleas Court της κομητείας Cuyahoga, Nancy Margaret Russo, η οποία διεξήγαγε τη δίκη χωρίς ενόρκους, ανέφερε: «Είχε μια αποστολή και την εκτέλεσε με ακρίβεια. Η απόφαση ήταν ο θάνατος».

«Οι ενέργειές της ήταν ελεγχόμενες, μεθοδικές, εσκεμμένες και σκόπιμες. Δεν ήταν αλόγιστη οδήγηση. Αυτό ήταν φόνος».

Μετά το δυστύχημα, οι γιατροί δήλωσαν ότι η Σιρίλλα εξέφρασε «θλίψη, ενοχή και ντροπή» για ότι συνέβη, με τους εισαγγελείς να λένε ότι είχε επιδείξει «συνείδηση ενοχής».

Οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι το να αισθάνεται άσχημα μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα δεν καθιστά τον οδηγό δολοφόνο και δήλωσαν ότι οι εισαγγελείς δεν είχαν αποδείξει ότι δεν είχε απλώς χάσει τον έλεγχο ενώ οδηγούσε απερίσκεπτα.

Θα μπορεί να αποφυλακιστεί υπό όρους σε 15 χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ