O Σον Πεν έδωσε το Όσκαρ του στον Ζελένσκι μέχρι να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο

Για τρίτη φορά επισκέφθηκε την Ουκρανία ο γνωστός ηθοποιός Σον Πεν και συναντήθηκε για μία ακόμη φορά με τον πρόεδρο Ζελένσκι. Αυτή τη φορά όμως του έδωσε το ένα από τα δύο Όσκαρ που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο Ζελένσκι δεν ήταν πρόθυμος να το παραλάβει, αλλά ο Σον Πεν τον παρακάλεσε να το κρατήσει στο Κίεβο μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος και τότε αν θέλει μπορεί να το επιστρέψει στο σπίτι του σταρ στο Μάλιμπου.

Ανταποδίδοντας ο πρόεδρος της Ουκρανίας απένειμε στον ηθοποιό τον Σταυρό του Τάγματος της Αξίας, ο οποίος δίνεται σε προσωπικότητες που έχουν καταξιωθεί στα οικονομικά, τις επιστήμες, τις τέχνες, στην πολιτική και στρατιωτική καριέρα.

Μετά επισκέφθηκαν το κέντρο της πόλης όπου έχει πλέον τοποθετηθεί τιμητική πλάκα του Σον Πεν με σκαλισμένη την υπογραφή του.

Σον Πεν

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ