Ο Πούτιν τρολάρει τον Κάμερον για την… “απειλή” Κόρμπιν

Μετά την εκλογή του Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία του Εργατικού κόμματος, οι Συντηρητικοί έχουν «σκυλιάσει» προκαλώντας το… τρολάρισμα ακόμα και από tweet της ρώσικης πρεσβείας στο Λονδίνο.

Ο συντηρητικός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πως με την εκλογή του Τζέρεμι Κόρμπιν –από την αριστερή πτέρυγα- στην ηγεσία των Εργατικών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνιστά στο εξής “απειλή” για την “εθνική ασφάλεια” της Βρετανίας.

“Οι Εργατικοί συνιστούν τώρα απειλή για την εθνική μας ασφάλεια , την οικονομική μας ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειάς σας”, έγραψε ο Κάμερον στον λογαριασμό του στο twitter.

Στο ίδιο μοτίβο ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν δήλωσε ότι εάν ποτέ ανέβαινε στην εξουσία το Εργατικό Κόμμα υπό την ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν, κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε την βρετανική οικονομία με το τύπωμα χρήματος, τον υψηλότερο δανεισμό και τις τιμωρητικούς φόρους εισοδήματος.

Στον απόηχο αυτής της επίθεσης, η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο, η οποία δεν διατηρεί και έχουν την καλύτερη σχέση με τη βρετανική κυβέρνηση τρολάρει τον βρετανό πρωθυπουργό με ένα tweet που ρωτά ποια θα ήταν η αντίδραση της Βρετανίας εάν συνέβαινε το ίδιο πράγμα στη Μόσχα…

«Απλά φανταστείτε τους κεντρικούς τίτλους σε βρετανικά media εάν ο Ρώσος Πρόεδρος αποκαλούσε κάποιο ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης ως απειλή για την εθνική ασφάλεια;», γράφει το tweet της ρώσικης πρεσβείας στο Λονδίνο.

Ταυτόχρονα υπήρξε και retweet του ρώσου πρεσβευτή στη Βρετανία ο οποίος συγχαίρει τον Κόρμπιν για τη νίκη του και την εκλογή του στην ηγεσία των Εργατικών εκφράζοντας τις ελπίδες του για μια «θετική αλλαγή στις συζητήσεις και στις σχέσεις μας».

 

Δείτε επίσης

Κάμερον: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η εκλογή του Κόρμπιν

Οι Βρετανοί το debate… το κάνουν αλλιώς- ΒΙΝΤΕΟ

Νίκη Τζέρεμι Κόρμπιν- Αριστερή στροφή στην ηγεσία των Εργατικών στη Βρετανία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ