Ο Ομπάμα τρώει… τα αποφάγια μιας αρκούδας – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα επεισόδιο της σειράς «Running Wild with Bear Grylls», το οποίο θα προβληθεί αργότερα μέσα στη χρονιά, συμμετείχε ο Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αλάσκα.

Ο παρουσιαστής και πρώην καταδρομέας των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, Bear Grylls, έχει καλέσει κατά καιρούς και άλλους διάσημους, όπως την Κέιτ Γουίνσλετ, την Κέιτ Χάντσον, τον Μπεν Στίλερ, τον Ζακ Έφρον και τον Μάικλ Τζόρνταν, που έδωσαν το δικό τους αγώνα επιβίωσης στο «Running Wild». Ποτέ όμως δεν είχε καλεσμένο έναν Αμερικανό Πρόεδρο.

Στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής, ο Μπαράκ Ομπάμα καλείται να φάει ό,τι έχει αφήσει μια αρκούδα από έναν σολομό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της σειράς, λόγω του ότι υπάρχει αρκετή τροφή για τις αρκούδες αυτή την εποχή, εκείνες επιλέγουν να τρώνε από το ψάρι ότι έχει υψηλή θρεπτική αξία όπως τα εντόσθια και το κεφάλι και να αφήνουν το υπόλοιπο σώμα.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Ομπάμα δείχνει ιδιαίτερα άνετος, ενώ δεν διστάζει να φάει τον κομματιασμένο σολομό, τον οποίο μάλιστα βρήκε και νόστιμο. Θα ήθελε βέβαια να έχει μαζί του ένα κράκερ για να συνοδεύσει όπως λέει το φαγητό, όμως ακόμα και έτσι δεν παραπονιέται.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος, παραπονέθηκε για τις μαγειρικές ικανότητες του Gryll, αποκαλώντας τον έναν μέτριο μάγειρα.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο youtube: Running Wild with Bear Grylls

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σε ριάλιτι επιβίωσης ο Ομπάμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ομπάμα θα εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά επιβίωσης στην άγρια φύση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ