Ντόναλντ Τραμπ: Κυκλοφόρησε δικά του παπούτσια σε χρυσό χρώμα και άρωμα

Τα δικά του αθλητικά παπούτσια, σε χρυσό χρώμα με την αμερικανική σημαία και το αρχικό γράμμα του επιθέτου του κυκλοφόρησε στην αγορά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να επανεκλεγεί για μία νέα θητεία στον Λευκό Οίκο. Ο Τραμπ λάνσαρε την νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών του, ανάμεσα τους και ένα μοντέλο που λέγεται «Never Surrender high-tops» (σ.σ. Δεν παραδίνομαι ποτέ), από το διάσημο σύνθημα του πρώην προέδρου.

Τα «επίσημα αθλητικά παπούτσια του προέδρου Τραμπ», όπως διαφημίζονται, έχουν λογότυπα της αμερικανικής σημαίας και κοστίζουν 399 δολάρια το ένα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πώλησης, ο αριθμός των παπουτσιών είναι περιορισμένος.

Τα επίσημα αθλητικά παπούτσια του πρώην προέδρου,
Τα επίσημα αθλητικά παπούτσια του πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Πηγή: gettrumpsneakers.com

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν ένα αθλητικό ζευγάρι που ονομάζεται «T-Red» με το αρχικό γράμμα του επιθέτου του Τραμπ και ένα λευκό ζευγάρι «POTUS», τα αρχικά του προέδρου των ΗΠΑ. Και τα δύο μοντέλα έχουν ένα χρυσό «45» στο πλάι. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης το άρωμα «Victory 47» σε χρυσό μπουκάλι με πώμα που έχει ως πρότυπο το κεφάλι του Τραμπ και κοστίζει 99 δολάρια.

«Ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Τραμπ στο μεγάλο πλήθος των λάτρεις των αθλητικών παπουτσιών. Μόλις ανέβηκε στην σκηνή για να προωθήσει τα νέα παπούτσια οι υποστηρικτές του φώναζα: «ΗΠΑ, ΗΠΑ».

«Έχω κάποιους απίστευτους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου σε διάφορα πράγματα, και το σκέφτηκαν αυτό. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω εδώ και 12, 13 χρόνια. Νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία», υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ