Έξαλλος ο Τραμπ με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI): «Προσπάθησαν να τον κάνουν να δείχνει χοντρός ενώ έπαιζε γκολφ»

Η κάμερα πρόσθεσε περισσότερα… από 10 κιλά. Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξοργίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι ΜΜΕ χρησιμοποίησαν τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουν μια ψεύτικη φωτογραφία του στο γήπεδο του γκολφ με μια τεράστια κοιλιά.

«Τα Fake News χρησιμοποίησαν Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για να δημιουργήσουν την εικόνα πάνω αριστερά», έγραψε ο Τραμπ, 77 ετών, στο Truth Social . «Αυτοί είναι άθλιοι άνθρωποι, αλλά όλοι το ξέρουν αυτό».

Η μη κολακευτική εικόνα, ωστόσο, ενώ έχει αλλοιωθεί ψηφιακά, δεν είναι έργο τεχνητής νοημοσύνης.

Χρονολογείται από το 2017, σύμφωνα με τον ιστότοπο ελέγχου πληροφοριών Snopes , και είναι μια νόμιμη φωτογραφία του επαγγελματία παίκτη γκολφ Τζον Ντέιλι — που είναι υποστηρικτής του Τραμπ.

Ο Τραμπ συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του πραγματικές φωτογραφίες του να κάνει γκολφ την Παρασκευή «για να δείξει τη διαφορά».

«Δυστυχώς, στη χώρα μας, τα Fake News είναι το μόνο που έχετε!» τόνισε. Η «έκρηξη» του προεδρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το 2024 ήρθε λίγο μετά τη διαταγή ενός δικαστή της Νέας Υόρκης να πληρώσει 355 εκατομμύρια δολάρια και να του απαγορευτεί προσωρινά να δραστηριοποιείται στο Empire State επειδή διόγκωσε την καθαρή του περιουσία κατά δισεκατομμύρια για να εξασφαλίσει δάνεια και συμφωνίες από τράπεζες και ασφαλιστές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ