Survivor 2024: «Κατερίνα, Όλγα, Αλέξης και Σάββας φεύγουν τα βράδια» – Τι υποστηρίζει η Ζωή Ασουμανάκη

Η Ζωή Ασουμανάκη αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα. Η πρώην παίκτρια των Διασήμων, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η Κατερίνα Δαλάκα, η Όλγα Πηλιάκη, ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας Γκέντσογλου φεύγουν τα βράδια.

Survivor 2024: Χαμός στο Twitter με την αντιπαράθεση Ασημίνας – James

«Όταν μπήκαμε οι παίκτες ήθελαν να μάθουν τι γίνεται έξω, αν πάει καλά το show, πώς φαίνονται, τι χαρακτήρα βγάζουν… Όταν μπήκα στην κόκκινη ομάδα, υπήρχαν άτομα που είχαν έρθει πιο κοντά, το είχα δηλώσει αυτό, ότι υπάρχουν παρέες που φεύγουν τα βράδια», εξήγησε η Ζωή Ασουμανάκη.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Η παρέα που φεύγει τα βράδια είναι η Κατερίνα, η Όλγα, ο Αλέξης και ο Σάββας».

Survivor: Αυτή την παίκτρια χρυσοπλήρωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπει στο ριάλιτι

Σχετικά με την Ασημίνα και την σχέση της με την Κατερίνα είπε: «Η Ασημίνα είναι λίγο απ’ εδώ, λίγο απ’ εκεί να πω την αλήθεια. Αλλά όχι με την κακή έννοια.

Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ της Ασημίνας και της Κατερίνας. Θεωρώ ότι και οι δύο είναι πολύ δυνατές προσωπικότητες, που δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσουν αυτή την φιλία ως το τέλος, γιατί θα κοιτάξουν και οι δύο το να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ