Ντμίτρι Πεσκόφ: Η σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν σπάει πιάτα ακούγοντας «Ζορμπά» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Τατιάνα Νάφκα, πρώην Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Βλαντίμιρ Πούτιν, διασκεδάζει “ελληνικά”.

Η Ρωσίδα καλλονή, που βρίσκεται στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, απολαμβάνει τις διακοπές της, διασκεδάζοντας α λα ελληνικά, σπάζοντας πιάτα και χορεύοντας συρτάκι. Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το σπάσιμο των πιάτων είναι μέρος της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα. Για μένα αυτό είναι ένα αξιοθέατο. Τι νομίζετε;» αναφέρει η Τατιάνα Νάφκα σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο η σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν σπάει πιάτα ακούγοντας «Ζορμπά», σε γλέντι που έγινε σε ελληνική ταβέρνα στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας, αν και αρχικά φημολογούνταν ότι η Τατιάνα Νάφκα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση της Τατιάνα Νάφκα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αρκετούς Ρώσους να την κατηγορούν ότι ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο, εκείνη διασκεδάζει ξέφρενα. Μετά τις αντιδράσεις, η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ κατέβασε την ανάρτηση από το Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ