Νέος ρόλος για τη Μέγκαν Μαρκλ – Σε συζητήσεις με την εκδότρια της Vogue – ΒΙΝΤΕΟ

Καινοτόμα πράγματα για τα δεδομένα του Μπάκιγχαμ σχεδιάζει η Μέγκαν Μαρκλ και κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει η βασίλισσα Ελισάβετ, που έχει υποχωρήσει στον άνεμο αλλαγής τον οποίο έχει φέρει μαζί της η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Η Δούκισσα του Σάσεξ προσπαθεί να συνδυάσει τη ζωή και τον ρόλο της ως σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι με τη δημόσια εικόνα της ως ηθοποιού και ακτιβίστριας. Έτσι, συζητεί με την εκδότρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ ώστε να γίνει αρθρογράφος τόσο στη βρετανική όσο και στην αμερικανική έκδοση. Η Μέγκαν θα επικεντρωθεί στα άρθρα της στο φιλανθρωπικό έργο της επιχειρώντας μέσα από τα κείμενά της να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πηγές που γνωρίζουν για τις συνομιλίες, το μηνιαίο άρθρο της θα είναι στο πλαίσιο του αντίστοιχου άρθρου που δημιουργείται για να συνοδεύσει τη φωτογράφιση της Δούκισσας και θα εκδοθεί στο βρετανικό τεύχος του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η Μέγκαν δεν θα είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού γιατί, όπως ακούγεται, επιθυμεί η ιστορία να επικεντρωθεί στην ενδυνάμωση των γυναικών και όχι στην ίδια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονται στο στόχαστρο των Βρετανών φορολογουμένων καθώς ξόδεψαν 3 εκατ. λίρες από τα δημόσια ταμεία για την ανακαίνιση της οικίας τους στο Φρόγκμορ Κότατζ, ενώ κατά τα άλλα ισχυρίζονται ότι επιθυμούν να ζουν διακριτικά και να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην μοιράζονται τις ιδιωτικές τους στιγμές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ