Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του Άρτσι – ΦΩΤΟ

Υπό άκρα μυστικότητα και κεκλεισμένων των θυρών τελέστηκε το μυστήριο της βάφτισης του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που απογοήτευσε τους φαν του ζεύγους που συνηθίζουν να μοιράζονται τις στιγμές τους με το κοινό.

Από νωρίς το πρωί το Κάστρο του Ουίνδσορ είχε αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις ενώ δεκάδες είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να ευχηθούν για τον νεοφώτιστο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δημοσίευσαν μέσω twitter δύο φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους, μία με όλη τη βασιλική οικογένεια παρούσα και μία της οικογένειας, όπου οι δυο τους κρατούν τον γιο τους αγκαλιά μετά το μυστήριο.

Όπως ενημέρωσαν μέσω instagram, η βάφτιση έγινε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνδσορ σε μία κλειστή τελετή όπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι.

Κοντά τους βρέθηκαν μόνο στενοί συγγενείς και οι νονοί του Άρτσι. Ο Άρτσι φορούσε ρέπλικα από το φόρεμα βάφτισης που φορούν όλα τα πριγκιπικά μωρά τα τελευταία 11 χρόνια. Το αρχικό φόρεμα είχε παραγγείλει πρώτη η βασίλισσα Βικτώρια το 1841 και πρώτη το είχε φορέσει η μεγαλύτερη κόρη της στη βάφτισή της. Ακολούθως το έχουν φορέσει ολόκληρες γενιές στις βασιλικές βαφτίσεις, περιλαμβανομένων της βασίλισσας, των παιδιών της και των εγγονών της έως το 2004, οπότε η βασίλισσα ζήτησε να φτιάξουν ένα πανομοιότυπο αντίγραφο ώστε να μην φθαρεί περαιτέρω το ντελικάτο αυτό και ιστορικό ένδυμα αλλά και να συνεχιστεί ως έχει η παράδοση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ