Νέο σκάνδαλο με αποκαλυπτικές μαρτυρίες από τα καλλιστεία για τον Τραμπ

Νέο σκάνδαλο ξέσπασε για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ μετά τις καταγγελίες γυναικών που είχαν λάβει μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς που διοργανωτής ήταν ο Αμερικανός μεγιστάνας.

Σύμφωνα με καταγγελίες γυναικών που έλαβαν μέρος στα καλλιστεία, ο Τραμπ συνήθιζε να επισκέπτεται τις διαγωνιζόμενες στα παρασκήνια την ώρα που ήταν ημίγυμνες ή δεν φορούσαν καθόλου ρούχα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Independent, σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Howard Stern το 2005 o υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι του επέτρεπαν να πηγαίνει στα παρασκήνια των καλλιστείων, καθώς ήταν ο διοργανωτής του θεσμού εκείνη την εποχή.

Τις επισκέψεις του Τραμπ στα παρασκήνια κατήγγειλε μεταξύ άλλων υποψηφίων και η Tasha Dixon που ήταν 18 ετών όταν είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss USA.

«Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην πρόβα τζενεράλε. Ήμασταν ημίγυμνες και αλλάζαμε ρούχα φορώντας μόνο μπικίνι. Δεν είχαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να ρίξουμε μια ρόμπα ή ένα ρούχο επάνω μας. Μερικές κοπέλες ήταν τόπλες ενώ άλλες εντελώς γυμνές» δήλωσε στο CBS η Tasha Dixon.

Αντίστοιχες καταγγελίες έχουν κάνει άλλες τέσσερις συμμετέχουσες στα καλλιστεία Miss Teen USA του 1997 που επίσης είχε διοργανώσει ο Τραμπ. Ορισμένα από τα κορίτσια ήταν τότε 15 ετών.

Πηγή: The Independent

Δείτε επίσης:

Ο Ροντ Στιούαρτ για τον Τραμπ: Είναι φίλος αλλά δεν έχει φτιαχτεί για να γίνει Πρόεδρος

Κλίντον και Τραμπ τραγουδούν το Time Of My Life – ΒΙΝΤΕΟ

Wikileaks: Στο φως 2.000 email της καμπάνιας Κλίντον – Η αιχμή για την Τσέλσι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ