Νέες απειλές από την Χαμάς: «H επίθεση της 7ης Οκτωβρίου ήταν μόνο η αρχή – Πρέπει να εξαλείψουμε το Ισραήλ»

Η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου ήταν μόνο η αρχή προειδοποίησε αξιωματούχος της Χαμάς μιλώντας στο LBCI news και μάλιστα πρόσθεσε ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν ώσπου να εξαλειφθεί το Ισραήλ από τον χάρτη.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του στον λιβανέζικο τηλεοπτικό σταθμό και στο βίντεο που έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας το MEMRI ο Γκαζί Χαμάντ επεσήμανε: «Το Ισραήλ είναι μία χώρα που δεν έχει θέση στη γη μας, πρέπει να την εξαλείψουμε».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πρέπει να δώσουμε ένα μάθημα στο Ισραήλ και θα το κάνουμε αυτό ξανά και ξανά. Η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου ήταν μόνο η αρχή, και θα υπάρξει δεύτερη, τρίτη και τέταρτη επίθεση. Γιατί έχουμε την αποφασιστικότητα να πολεμήσουμε.

Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα και θα το κάνουμε. Θεωρούμαστε έθνος μαρτύρων και είμαστε περήφανοι που θυσιάζουμε μάρτυρες».

Ακόμη ο αξιωματούχος της Χαμάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους θανάτους αμάχων τονίζοντας: «Δεν επιθυμούσαμε να βλάψουμε αμάχους».

Κι έπειτα υποστήριξε: «Η ύπαρξη του Ισραήλ δεν είναι λογική, καθώς είναι αυτή που προκαλεί όλο αυτόν τον πόνο, το αίμα και τα δάκρυα. Το Ισραήλ φταίει, όχι εμείς. Εμείς είμαστε τα θύματα της κατοχής. Τελεία και παύλα».

Επιπρόσθετα, ο αξιοματούχος της Χαμάς μεταξύ άλλων τόνισε: «Επομένως, κανείς δεν θα πρέπει να μας κατηγορεί. Στις 7 Οκτωβρίου, στις 10 Οκτωβρίου, στο ένα εκατομμύριο Οκτωβρίου – ό,τι επρόκειτο να κάνουμε θα είναι δικαιολογημένο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ