Νέα στοιχεία για τα δίδυμα που βρέθηκαν νεκρά από την μητέρα τους – Έβγαζαν αφρούς από το στόμα

Τα 5χρονα δίδυμα που βρέθηκαν νεκρά στο διαμέρισμά τους στο Μπρονξ ήταν βαριά άρρωστα λίγες ώρες πριν η μαμά τους τα ανακαλύψει να αφρίζουν από το στόμα και να μην αναπνέουν, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας την Τρίτη – καθώς οι γείτονες περιέγραψαν τη θλιμμένη γυναίκα ως μια στοργική μητέρα που φρόντιζε άψογα τα δύο παιδιά της.

Η μητέρα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιευθεί, είπε στην αστυνομία ότι και τα δύο παιδιά έκαναν εμετό τη νύχτα γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας και αστυνομικές πηγές  σημείωσαν ότι μπορεί να τους είχε δώσει Tylenol.

Η μητέρα δήλωσε ότι άφησε τα δίδυμα μόνα τους για λίγο ενώ έκανε ντους και βγήκε γύρω στις 11:20 και τα βρήκε στο κρεβάτι να αφρίζουν από το στόμα και να μην αναπνέουν, έτσι κάλεσε το 911, περιέγραψε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των ντετέκτιβ του NYPD Τζόζεφ Κένι, προσθέτοντας ότι όλα τα σημάδια από την Τρίτη έδειχναν ένα τραγικό περιστατικό.

«Όλες οι αναφορές ήταν ότι η μαμά ήταν άψογη με ό,τι είχε να κάνει με αυτά τα δύο παιδιά», είπε ο Kenny σε συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν φρόντιζε την ιατρική τους περίθαλψη, συμμετείχε ενεργά στη σχολική τους εκπαίδευση. Οι γείτονες λένε ότι της άρεσε που ήταν μητέρα και ήταν μια ήσυχη, αγαπημένη οικογένεια. Αυτή τη στιγμή, μέχρι ο ιατροδικαστής να πει κάτι διαφορετικό, φαίνεται απλώς να είναι μια ιατρική τραγωδία».

Τα δίδυμα ήταν άρρωστα και έμειναν σπίτι αντί να πάνε στο σχολείο τη Δευτέρα. Το αγόρι ήταν άρρωστο για δύο εβδομάδες με συμπτώματα κρυολογήματος. Η αδερφή του υπέφερε από λοίμωξη στο αυτί και έκανε εμετό και «φερόταν παράλογα», είπε η μητέρα στην αστυνομία. Είχε δαγκώσει και φτύσει άλλα παιδιά στο σχολείο, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει.

Πηγές επιβολής του νόμου δήλωσαν ότι η μητέρα των διδύμων ήταν τόσο στενοχωρημένη για τον θάνατο των παιδιών της που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο BronxCare Health System για παρακολούθηση τη Δευτέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ