Μυστήριο στη Μόσχα: Σκοτώθηκε 28χρονη αντιπρόεδρος τράπεζας

Πολλά ερωτήματα εγείρει ο θάνατος μίας 28χρονης η οποία ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε τράπεζα της Ρωσίας. Η 28χρονη Κριστίνα Μπαϊκοβα ήταν αντιπρόεδρος της ρωσικής τράπεζας Loko-Bank.

Πριγκόζιν: Σχεδίαζε να απαγάγει την στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας – Τι πήγε λάθος στο σχέδιο του

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, την περασμένη Παρασκευή η 28χρονη έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος της που βρίσκεται στον 11ο όροφο κτιρίου στην Μόσχα. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της πτώσης της νεαρής γυναίκας. Την ημέρα του θανάτου της φέρεται να βρισκόταν στο διαμέρισμα της με έναν 34χρονο φίλο της.

Ο 34χρονος Αντρέι φέρεται να υποστήριξε ότι η Κριστίνα Μπαϊκοβα τον είχε καλέσει στο διαμέρισμα της για ένα ποτό όταν βγήκε στο στηθαίο και έκανε την βουτιά «θανάτου».

Να σημειωθεί ότι από την ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανίας έχουν σημειωθεί αρκετοί θάνατοι μυστήριο αλλά και αυτοκτονίες υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού αλλά και του τραπεζικού τομέα της Ρωσίας.

Τον περασμένο Μάιο ο υφυπουργός Επιστημών της Ρωσίας, Πιότρ Κουτσερένκο έχασε την ζωή του αιφνίδια όταν αρρώστησε σε πτήση από την Κούβα στην Μόσχα. Η οικογένεια του ανέφερε ότι είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Ωστόσο τα διεθνή ΜΜΕ σημείωσαν ότι ήταν επικριτικός για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ