Μόνος στο Σπίτι: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Home Sweet Home Alone» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer και εικόνες από το reboot του «Μόνος στο Σπίτι». Η ονομασία της ταινίας είναι «Home Sweet Home Alone» και αναμένεται να προβληθεί στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2021.

Όλοι γνωρίζουν ότι Χριστούγεννα χωρίς τις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» δεν είναι πραγματικά Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο τις γιορτινές ημέρες οι ταινίες αυτές παίζουν συνεχώς σε επανάληψη.

Φέτος λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία νέα εκδοχή της ιστορίας. Στο «Home Sweet Home Alone» η οικογένεια Mercer ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Τόκιο για τις διακοπές της.

Μόνος στο Σπίτι - Home Sweet Home Alone

Όμως τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα ο 10χρονος Max (Άρτσι Γέιτς του Jojo Rabbit) να μένει μόνος στο υπερπολυτελές σπίτι της οικογένειας.

Ο Max δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι είναι μόνος του, καθώς συνειδητοποιεί ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να τον μαλώνουν οι γονείς του. Όμως όλα αλλάζουν όταν καταλαβαίνει ότι ένα ζευγάρι μπαίνει στο σπίτι για να κλέψει ένα πανάκριβο κειμήλιο.

Μόνος στο Σπίτι - Home Sweet Home Alone Μόνος στο Σπίτι - Home Sweet Home Alone Μόνος στο Σπίτι - Home Sweet Home Alone Μόνος στο Σπίτι - Home Sweet Home Alone

Στη νέο «Μόνος στο Σπίτι» επιστρέφει ο Buzz, o μεγάλος αδερφός του Kevin McCallister (Μακόλεϊ Κάλκιν), από την πρώτη ταινία. Στο reboot υποδύεται έναν αστυνομικό που περιπολεί τη γειτονιά του Max.

Μόνος στο Σπίτι - Home Sweet Home Alone

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιστρέψει και ο Μακόλεϊ Κάλκιν στη νέα ταινία.

Μόνος στο Σπίτι

Δείτε το τρέιλερ του νέου «Μόνος στο Σπίτι»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ