Μητέρα στραγγάλισε τον 8χρονο γιο της και έκανε βόλτες με το πτώμα στο αυτοκίνητο

Σοκ στις ΗΠΑ. Μια μητέρα από τη Φλόριντα ομολόγησε ότι στραγγάλισε τον 8χρονο γιο της ενώ εκείνος κοιμόταν – και στη συνέχεια έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό της, έχοντας μέσα το πτώμα του παιδιού, σύμφωνα με αστυνομικούς που χαρακτήρισαν το έγκλημα «αδιανόητο».

Η Shaneka Ann McKinzie, 36 ετών, συνελήφθη αφού μετέφερε τον γιο της, Jaisyn Burgos, σε νοσοκομείο του Μαϊάμι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του την Τρίτη, ανακοίνωσε η αστυνομία του Miami-Dade.

Σχεδίαζε 2 μέρες τη δολοφονία

«Η μητέρα ομολόγησε στους ανακριτές ότι τις τελευταίες δύο ημέρες σχεδίαζε να σκοτώσει το παιδί της», ανέφερε η αστυνομία ενώ ανακοίνωσε ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού.

«Επίσης περιέγραψε ότι ενώ το παιδί κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του συνοδηγού του οχήματός της. Χρησιμοποίησε ένα τραπεζομάντιλο για να το πνίξει και να το στραγγαλίσει. Στη συνέχεια συνέχισε να οδηγεί σε διάφορα σημεία της κομητείας κάνοντας βόλτες με το σώμα του αναίσθητου παιδιού της στο όχημα», τόνισε η αστυνομία.

WSVN

Η αυτοψία επιβεβαίωσε ότι το αγόρι στραγγαλίστηκε. Δεν είχε εγγραφεί στο σχολείο από τότε που μετακόμισαν με την μητέρα του από το Μιζούρι στο Μαϊάμι ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με το NBC Miami. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πατέρας του αγοριού είχε πεθάνει λίγα χρόνια πριν.

Σκότωσε το παιδί της και συνέχισε τις δουλειές της

«Είναι πολύ δύσκολο να διανοηθείς πώς ένας γονέας θα μπορούσε όχι μόνο να σχεδιάσει να δολοφονήσει το παιδί του, αλλά μετά τη δολοφονία να συνεχίσει τη μέρα του σαν να μην συνέβη τίποτα», είπε ο ντετέκτιβ Αντρέ Μάρτιν στην εφημερίδα.

«Να κυκλοφορεί με το άψυχο σώμα του παιδιού της και να κάνει διάφορες δουλειές σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα. Είναι αδιανόητο».

Μετά την ομολογία της, η McKinzie συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού, σύμφωνα με τα διαθέσιμα αρχεία.

Διατάχθηκε να κρατηθεί χωρίς εγγύηση και διορίστηκε δημόσιος συνήγορος στην πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο την Πέμπτη, σημείωσε το NBC Miami.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ