Συνετρίβη αεροσκάφος στο Μίσιγκαν – 11χρονη σώθηκε χάρη στην αγκαλιά του πατέρα της

Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε σε νησί της λίμνης Μίσιγκαν, όπου συνετρίβη μικρό επιβατικό αεροσκάφος. Μοναδική επιζήσασα είναι  μία 11χρονη, ενώ ανάμεσα στους τέσσερις νεκρούς είναι και ο πατέρας της.

Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Μπίβερ  στη βόρεια πλευρά της λίμνης Μίσιγκαν.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) το αεροσκάφος Britton-Norman BN-2 συνετρίβη στην προσπάθειά του να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Γουέλκ του Μίσιγκαν με σημείο άφιξής του το Σάρλεβοϊ του Μίσιγκαν, που απέχει 35 μίλια από το σημείο συντριβής.

Το τραυματισμένο κορίτσι μετέφερε στο νοσοκομείο πλήρωμα ελικοπτέρου που είχε πάει για εκπαίδευση στην περιοχή, το οποίο και έλαβε την κλήση εκτάκτου ανάγκης και έσπευσε στο σημείο.

Την έσωσε η αγκαλιά του πατέρα της

Σύμφωνα με τη μητέρα της 11χρονης, η κατάσταση του κοριτσιού είναι σταθερή και λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται από το Νοσοκομείο Παίδων στο οποίο νοσηλεύεται.

“Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του συζύγου μου. Έδινε τις καλύτερες αγκαλιές και θεωρώ ότι άρπαξε την κόρη μας και την προστάτευσε. Αυτή είναι η τελευταία της ανάμνηση πριν από το δυστύχημα”, είπε η μητέρα.

Από τα τέσσερα άτομα που σκοτώθηκαν, το ένα ήταν ο πατέρας, τα άλλα δύο άτομα ήταν ένα ζευγάρι, τις ταυτότητες των οποίων αναγνώρισε η Εκκλησία και το τέταρτο άτομο, που ήταν και ο πιλότος του επιβατικού αεροπλάνου, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από τους συγγενείς του.

Τα αίτια της συντριβής ερευνώνται από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ