Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η απάντησή του σε δημοσιεύματα για διορισμό συμβούλου καταδικασμένης για απάτη

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Κύπρο με αφορμή δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον υφυπουργό Πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε διορισμό συμβούλου, που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sigmalive, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο γραφείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει διοριστεί μια 42χρονη, η οποία καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι σύμβουλος του Υφυπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Χατζηγιάννη για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η απάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ουδεμία σχέση είχε με συγκεκριμένη σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ), αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο», σημειώνεται.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ