Μελάνια Τραμπ: Αδιαφορεί για τις δικαστικές περιπέτειες του συζύγου της – Κάνει την ζωή της στην Νέα Υόρκη

Αποστάσεις από τον δικαστικό αγώνα του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ έχει πάρει η Μελάνια Τραμπ, που συνεχίζει κανονικά την ζωή της στην Νέα Υόρκη.

Viral το βίντεο της Μελάνια με το βλέμμα απόγνωσης δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ

Ανώνυμη πηγή είπε στο περιοδικό People, ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ θεωρεί ότι οι πρόσφατες ποινικές διώξεις «είναι άλλο ένα πρόβλημα για τον σύζυγό της και όχι για την ίδια». «Η Μελάνια δημόσια στηρίζει τον σύζυγό της αλλά ιδιωτικά προτιμάει μία ζωή με 100% ιδιωτικότητα και καθόλου φώτα της δημοσιότητας», ανέφερε η ίδια πηγή.

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να προτιμάει να ζει μία ήσυχη καθημερινότητα με τον γιο, την οικογένεια και κάποιους στενούς φίλους στο Μανχάταν της Νέα Υόρκης. Μάλιστα δεν έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ούτε τον συνόδευσε στο δικαστήριο όταν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. «Μισεί όλα τα νομικά προβλήματα και λέει πολύ λίγα γι’ αυτά. Κάνει την δική της ζωή», τόνισε η ίδια πηγή.

Ντόναλντ Τραμπ: Ένα νέο βιβλίο ξεσκεπάζει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ – Τι αναφέρει για Πούτιν, Μελάνια, αλλά και για τον “Music Man”

Το δημοσίευμα του περιοδικού έρχεται λίγες μέρες αφού ο Ντόναλντ Τραμπ και 18 ακόμη συνεργάτες του παραπέμφθηκαν σε δίκη με την κατηγορία της απόπειρας νοθείας του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών το 2020. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επανειλημμένα επιτεθεί στην αμερικανική Δικαιοσύνη και κάνει λόγο για «κυνήγι μαγισσών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ