Τροχαίο στην Κρήτη: Μηχανή συγκρούστηκε με «γουρούνα» – Στο νοσοκομείο με κατάγματα δύο τουρίστες

Τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Χερσόνησο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μοτοσικλέτα και «γουρούνα». Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο τουρίστες από το Ισραήλ.

Το ατύχημα έγινε στην παλιά Εθνική Οδό. Η μηχανή που οδηγούσε ο 26χρονος Ισραηλινός με συνεπιβάτη έναν 25χρονο ομοεθνή του συγκρούστηκε με «γουρούνα» που οδηγούσε 25χρονος, επίσης από το Ισραήλ.

Από τη σύγκρουση υπέστησαν κατάγματα στα κάτω άκρα τα δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο. Αρχικά γράφτηκε ότι ο 26χρονος ακρωτηριάστηκε όμως, όπως είπε στην ΕΡΤ ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο ίδιος είπε ότι ο 26χρονος έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ χειρουργείται και ο 25χρονος λόγω των καταγμάτων που φέρουν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου οδηγού της τετράτροχης μοτοσικλέτας, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το σημείο του ατυχήματος. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να υποστήριξε, πως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και στη συνέχεια έφυγε, καθώς δεν ήξερε ότι έπρεπε να παραμείνει στον τόπο του συμβάντος μέχρις ότου έρθουν οι αρμόδιες Αρχές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ