Megxit – Νέα επίθεση από την αδερφή της Μέγκαν: Θα ήταν σερβιτόρα χωρίς τον πατέρα μας – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες κατηγορίες κατά της ετεροθαλούς αδερφής της Μέγκαν εξαπέλυσε η Σαμάνθα Μαρκλ μετά το Megxit, λέγοντας ότι με αυτά που έκανε ντρόπιασε την οικογένειά της.

Η Σαμάνθα είπε ότι η αδερφή της δεν έδειξε καμία μεταμέλεια ή θλίψη για το στρες που προκάλεσαν οι πράξεις της στην οικογένειά της. Μιλώντας στο NewstalkZB της Νέας Ζηλανδίας, η μεγαλύτερη αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι ο πατέρας τους Τόμας είναι αυτός που υποφέρει περισσότερο.

“Πιστεύω ότι δεν έδειξε να ενδιαφέρεται καθόλου για την οικογένειά της ή τη βασιλική οικογένεια” είπε και πρόσθεσε ότι ο Τόμας Μαρκλ προσέφερε στη Μέγκαν μία εκπληκτική ζωή και δεν θα έπρεπε να ικετεύει να της μιλήσει.

“Παρά τη φήμη της θα έπρεπε να είναι ενήλικη και να κάνει το σωστό πράγμα. Oι γονείς δεν περιμένουν να πάρουν πίσω οτιδήποτε αλλά τουλάχιστον να τους δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας. Χωρίς αυτόν θα ήταν σερβιτόρα στην καλύτερη περίπτωση. Είναι εντελώς ακοινώνητη αν δεν ρίξει λίγο τη μύτη της και να κάνει το σωστό”. Σε ερώτηση αν τη ζηλεύει είπε: Όχι δεν ζηλεύω. Ντρέπομαι. Λυπάμαι για τον μπαμπά μου. Αυτή είναι η ιστορία μου και έχω κολλήσει σ’ αυτήν, πρέπει να απολογηθεί σε πολύ κόσμο”. Και όπως πρόσθεσε:

“Η βασιλική οικογένεια την καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες, την έκανε μέρος των “Εκπληκτικών 4″ και απλώς αισθάνομαι ότι τα πέταξε όλα σαν ένα κουρελιασμένο πανί και αυτό είναι κάπως σοκαριστικό”.

Μέσα σε μία εβδομάδα η Σαμάνθα έχει εξαπολύσει δύο επιθέσεις κατά της αδερφής της με την οποία έχουν αποξενωθεί εδώ και δέκα χρόνια. Μάλιστα, σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε ότι η Μέγκαν χωρίς την υποστήριξη του πατέρα τους θα ήταν μια απλή σερβιτόρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ