Megxit: Ξεσπάθωσε κατά της Μέγκαν η αδελφή της – ΒΙΝΤΕΟ

Απασφάλισε άλλη μια φορά η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του ζεύγους από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Καλεσμένη στην εκπομπή του CBS, Inside Edition η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν σχολίασε ότι η απόφαση αυτή “ήταν χαστούκι στο πρόσωπο”.

“Αυτό που είναι σοκαριστικό είναι ότι δεν σκέφτηκαν καθόλου τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην απόφασή τους, τη βασιλική οικογένεια, τις υποσχέσεις που έδωσαν ότι θα τιμήσουν τα καθήκοντά τους και θα κινηθούν παραδειγματικά”.Όταν ρωτήθηκε αν το ζευγάρι ήθελε ιδιωτικότητα και να βγει από το προσκήνιο, η Σαμάνθα τόνισε ότι η Μέγκαν ήξερε πολύ καλά πώς ήταν η βασιλική ζωή πριν παντρευτεί τον Χάρι. “Είναι γελοίο. Βγήκαν στο προσκήνιο ξέροντας πολύ καλά ποιες θα ήταν οι υποχρεώσεις τους και πώς θα τους φέρονταν τα Μέσα” απάντησε η Σαμάνθα.

“Ολοφάνερα ξέρει ακριβώς πώς να προσελκύει πάνω της την προσοχή” είπε ακόμη σημειώνοντας ότι αν η Μέγκαν ήθελε να έχει ιδιωτική ζωή δεν θα πήγαινε στο Ουίμπλεντον να παρακολουθήσει τη Σερένα Ουίλιαμς σε ένα γήπεδο όπου γύρω της θα ήταν 40 άδεια καθίσματα και εκείνη ολομόναχη στο επίκεντρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ