Megxit: Δεν έχασε χρόνο η Μέγκαν – Σε συζητήσεις με τον Givenchy – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Με αστραπιαία ταχύτητα και πίσω από την πλάτη της βασιλικής οικογένειας ο Χάρι και η Μέγκαν κατέστρωσαν το σχέδιο ανεξαρτητοποίησής τους, παραιτούμενοι από τα πριγκιπικά καθήκοντα όχι όμως και από τις πριγκιπικές απολαβές, με την υπόσχεση ότι θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Προτού καταλαγιάσει καν ο απόηχος της ηχηρής ανακοίνωσής τους, το ζευγάρι παρουσίασε το νέο site που αφορά τους ίδιους, κόβοντας δεσμούς με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ παράλληλα η Μέγκαν έφυγε στον Καναδά όπου είχε αφήσει τον γιο της Άρτσι για να τον προσέχει η καλύτερή της φίλη.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό, η Μαρκλ είναι σε συζητήσεις με σημαντικούς οίκους μόδας ώστε να αναλάβει ενεργό ρόλο σε μία από τις εταιρείες που δημιουργούν μόδα. Η ίδια ως ηθοποιός ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μόδα.

Άλλωστε, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι δημιουργεί τάσεις και επηρεάζει με καθετί που φοράει. Τον Σεπτέμβριο παρουσίασε μαζί με το ίδρυμα στο οποίο είναι πατρόνας, τη φιλανθρωπική κολεξιόν της Smart Set που ξεπούλησε ενώ είχε δώσει το “παρών” και στην απονομή των βρετανικών βραβείων μόδας όταν ήταν έγκυος.

Μετά την παραίτηση από τη βασιλική οικογένεια συνέχισε τις επαφές με τους οίκους μόδας, και ένας από αυτούς που αποτελεί στόχο της είναι ο γαλλικός οίκος Givenchy. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, μία συμφωνία μπορεί να της αποφέρει εκατομμύρια λίρες.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ