Μέγκαν Μαρκλ: Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι στην Ολλανδία – Το πρώτο επίσημο ταξίδι εκτός ΗΠΑ μετά το Megxit

Η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσει τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι στην Ολλανδία, όπου διοργανώνονται τα Invictus Games, στο πρώτο επίσημο ταξίδι εκτός ΗΠΑ μετά το Megxit.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία και τη Χάγη όπου διοργανώνονται τα Invictus Games, μια διεθνής αθλητική διοργάνωση για τραυματίες, τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς και γυναίκες, τόσο σε υπηρεσία όσο και σε βετεράνους.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Μαζί του θα είναι και η Μέγκαν Μαρκλ, στο πρώτο επίσημο ταξίδι της εκτός ΗΠΑ μετά την παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντά της. Σημειώνεται πως δεν ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία ούτε για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου λόγω εγκυμοσύνης, ούτε και για το ετήσιο μνημόσυνό του πριν από δύο εβδομάδες. Παρ’ όλο που πηγές μέσα από τα Ανάκτορα κατακεραυνώνουν τον Χάρι και τη Μέγκαν για την κίνησή τους αυτή, στον απόηχο της δικαστικής μάχης του Χάρι στο ανώτατο δικαστήριο για την ασφάλεια της οικογένειάς του, το ζευγάρι, και τις έξι ημέρες των εκδηλώσεων, θα συνοδεύεται από συνεργείο του Netflix στο πλαίσιο γυρισμάτων ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με τη Mirror.

Η Μέγκαν θα μπορούσε να ανέβει ακόμη και στη σκηνή στην τελετή έναρξης των αγώνων, με πηγή να σημειώνει ότι θα ήταν μεγάλη έκπληξη για την έναρξη της εκδήλωσης. “Η Μέγκαν είναι ενθουσιασμένη να ταξιδέψει με τον Χάρι για το γεγονός, που βέβαια είναι πολύ κοντά στην καρδιά της” λένε οι πηγές. Ο Χάρι και η Μέγκαν αναμένεται να φθάσουν στη Χάγη την ερχόμενη Παρασκευή.

Η Archewell Productions του Χάρι και της Μέγκαν ανακοίνωσε τη σειρά ντοκιμαντέρ “Heart of Invictus” για λογαριασμό του Netflix πέρυσι τον Απρίλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ