Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Νέα ανακοίνωση για τους βασιλικούς τίτλους του Άρτσι και της Λίλιμπετ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξέδωσαν νέα ανακοίνωση σήμερα, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκαν για τους τίτλους του Άρτσι και της Λίλιμπετ. Το ζευγάρι κατακρίθηκε καθώς αν και κατακεραυνώνουν το Παλάτι και ό,τι εκπροσωπεί, παρά ταύτα θέλουν τους πριγκιπικούς τίτλους.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Βάπτισαν την κορούλα τους Λίλιμπετ Νταϊάνα σε ιδιωτική τελετή

Μέγκαν και Χάρι τόνισαν σήμερα ότι είναι «γενέθλιο δικαίωμα» του Άρτσι και της Λίλιμπετ να αποκαλούνται πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Ο Δούκας και η Δούκισσα επέμειναν επίσης ότι το θέμα είχε «τακτοποιηθεί εδώ κάποιο χρονικό διάστημα» με τον βασιλιά Κάρολο – παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι το αποκάλυψε μόλις χθες.

Ο βασιλιάς λέγεται ότι είπε στον πρίγκιπα Χάρι ότι τα παιδιά του θα επιτρεπόταν να αποκαλούνται πρίγκιπας και πριγκίπισσα σε μια «ιδιωτική συνομιλία» μετά την κηδεία της βασίλισσας πέρυσι.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Προσκλήθηκαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου – Δεν έχουν διευκρινίσει αν θα παραστούν

Η μόλις 21 μηνών κόρη τους είδε τον βασιλικό της τίτλο της «Πριγκίπισσας» να χρησιμοποιείται επίσημα για πρώτη φορά χθες, όταν το ζευγάρι γνωστοποίησε στον κόσμο ότι είχε βαφτιστεί στην Καλιφόρνια χωρίς να είναι παρόντες οι Κάρολος, Καμίλα, Ουίλιαμ και Κέιτ.

Ένας εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν είπε: «Οι τίτλοι των παιδιών ήταν ένα εκ γενετής δικαίωμα από τότε που ο παππούς τους έγινε Μονάρχης. Αυτό το θέμα έχει διευθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό σε ευθυγράμμιση με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ».

Πηγές κοντά στους Σάσεξ είχαν πει ότι ήταν απογοητευμένοι που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέτυχαν να αναγνωρίσουν αμέσως τους τίτλους του Άρτσι και της Λίλιμπετ μετά τον θάνατο της Βασίλισσας πριν από έξι μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ