Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2023 – «Πού είναι τα παιδιά;»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στην δημοσιότητα την οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για φέτος και εύχονται σε όλους «καλές γιορτές».

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ χρησιμοποίησαν μια φωτογραφία στην οποία χειροκροτούν κατά την διάρκεια των Αγώνων Invicitus, που έλαβαν χώρα τον Σεπτέμβριο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Στην κάρτα ευχαριστούν τους θαυμαστές τους για «όλη την υποστήριξη το 2023».

Η κυκλοφορία της περίεργης κάρτας έρχεται λίγες ώρες αφότου ο Πρίγκιπας Χάρι κέρδισε 140.000 λίρες από την Mirror, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι ήταν θύμα πειρατείας.

Αίσθηση προκαλεί ότι από την οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα απουσιάζουν τα δύο παιδιά του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Archie, 4 ετών, και η πριγκίπισσα Lilibet, 2 ετών.  Αντικρύζοντας την κάρτα, πολλοί χρήστες στα social αναρωτήθηκαν «Πού είναι τα παιδιά;».

Στη φωτογραφία του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ φορά ένα σκούρο πράσινο φόρεμα, ενώ ο σύζυγός της φορούσε μαύρο κοστούμι χωρίς γραβάτα.

«Εκ μέρους του γραφείου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, της Archewell Productions και του Ιδρύματος Archewell, σας ευχόμαστε μια πολύ καλή εορταστική περίοδο. Ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη το 2023!» ανέφερε το μήνυμα στην κάρτα.

 

Ο Χάρι και η Μέγκαν παρουσίασαν την κάρτα τους μια εβδομάδα αφότου η Βασιλική Οικογένεια κυκλοφόρησε επίσημα τις δικές της χριστουγεννιάτικες κάρτες. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα επέλεξαν μια φωτογραφία στέψης που τραβήχτηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την εορταστική τους κάρτα, η οποία εστάλη σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ δημοσίευσαν μια χαλαρή, ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία υπάρχει το ζευγάρι μαζί με τους γιους τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ.

Οι τρεις άντρες είναι ντυμένοι με ασορτί μονόχρωμα πουκάμισα και σκούρο παντελόνι, ενώ η Κέιτ και η Σάρλοτ έχουν αλλάξει το παντελόνι με τζιν.

Η φετινή ψηφιακή κάρτα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ συνδέθηκε επίσης με την ετήσια έκθεση Archwell Foundational Impact του ζευγαριού, η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μαζί με ένα γλαφυρό βίντεο που τεκμηριώνει μέρος της εθελοντικής εργασίας του ζευγαριού.

Το κλιπ διάρκειας ενός λεπτού επικεντρώθηκε στους ανθρώπους που το ίδρυμά τους βοήθησε όλο το 2023. Το βίντεο τους έδειξε να αγκαλιάζουν βετεράνους, να ετοιμάζουν βαλίτσες για τα κορίτσια στη Νιγηρία και να βγάζουν σέλφι με δεκάδες υποστηρικτές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ