Μακρόν: Το τρυφερό κλικ με την Μπριζίτ

Ένα στιγμιότυπο μακριά από τις επίσημες φωτογραφίες της προεκλογικής εκστρατείας, που αποκαλύπτει μια στιγμή τρυφερότητας μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του Μπριζίτ στα παρασκήνια εμφάνισής του Γάλλου Προέδρου στο Παρίσι, δημοσίευσε αυτή την Κυριακή στο Instagram η επίσημη φωτογράφος του, Soazig de la Moissonnière.

Ενώ οι επίσημες φωτογραφίες της εκστρατείας, οι συναντήσεις, τα ταξίδια, οι συναντήσεις, οι πολιτικοί υποστηρικτές πολλαπλασιάζονται, οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια γίνονται όλο και πιο σπάνιες.

Σε αυτήν την εικόνα, που τραβήχτηκε στα αποδυτήρια του Paris La Défense Arena, το Σάββατο 2 Απριλίου, ο Εμανουέλ Μακρόν κάθεται σε ένα παγκάκι, με casual ρούχα και γυαλιά ηλίου. Η Μπριζίτ είναι καθισμένη στον μηρό του, με το ένα χέρι ακουμπισμένο στον ώμο του.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας φαίνεται να ακούει προσεκτικά τα λόγια της συζύγου του. Μάλλον του ψιθυρίζει την τελευταία συμβουλή της πριν ανέβει στη σκηνή μπροστά σε περίπου 30.000 πολίτες/

Στην ομιλία του, ο Εμανουέλ Μακρόν δεν θα παραλείψει να κάνει μια τρυφερή δήλωση στη σύζυγό του.

«Θέλω να εκφράσω στην οικογένειά μου, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας… την ευγνωμοσύνη και τη στοργή μου», είπε, συνεχίζοντας «Θέλω να χαιρετίσω την παρουσία αυτού του ατόμου που μου φέρνει τα περισσότερα σε αυτή τη μοναδική περιπέτεια της ζωής. Την Μπριζίτ». Συγκινημένη, η Πρώτη Κυρία, από το χειροκρότημα του κόσμου, στέλνει ένα φιλί στον σύζυγό της για να δηλώσει την αγάπη της. Στη συνέχεια ο Εμανουέλ Μακρόν απάντησε δίνοντας ένα φιλί με τη σειρά του .

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ