Ραγδαίες εξελίξεις: Πληροφορίες για εκταφή της Τζωρτζίνας ακόμη και σήμερα – «Το tablet χτυπούσε την ώρα της κηδείας»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συνταράξει την Πάτρα και το πανελλήνιο. Το μεσημέρι απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανό να γίνει εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας εντός της ημέρας.

Η εκταφή της Τζωρτζίνας θα γίνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, για να εξεταστεί το tablet, το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να τοποθετηθεί μέσα στο φέρετρο του παιδιού

Εκτός από το tablet που θα εξεταστεί για τυχόν στοιχεία, από την εκταφή μπορεί οι αρχές να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του παιδιού για να γίνει ανάλυση και να προκύψουν νέα στοιχεία.

Τζωρτζίνα- τάφος - Πάτρα

Ο Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» υποστήριξε ότι πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας τού είπε πως το tablet της, «χτυπούσε» και λάμβανε ειδοποιήσεις και μηνύματα την ώρα της κηδείας και της ταφής της, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως από αυτό μπορούν να ανασυρθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Ρουγκάλας είπε ακόμη πως κατά την δική του εκτίμηση, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας και τον θάνατό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ