Μακελειό στο Πλίμουθ: Πατέρας πέθανε προσπαθώντας να σώσει την κορούλα του από τα πυρά του 22χρονου

Νεκροί από τα πυρά του Jake Davison, έπεσαν ένας πατέρας και η 3χρονη κόρη του, στο μακελειό στο Πλίμουθ, στη νότια Αγγλία. Η ιστορία τους συγκλονίζει, καθώς όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος πατέρας πέθανε προσπαθώντας μέχρι και την τελευταία στιγμή να προστατεύσει την κορούλα του από τη μανία του 22χρονου ένοπλου.

Ένας μάρτυρας περιέγραψε την ανατριχιαστική στιγμή που ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα και την 3χρονη κορούλα του. Ο 43χρονος και η κόρη του, που κρατούσε ένα παιχνίδι, εθεάθησαν να τρέχουν προσπαθώντας να ξεφύγουν από τα πυρά του Davison. Δυστυχώς, μία σφαίρα έπληξε τον πατέρα στην πλάτη. Τότε, ο 43χρονος έπεσε πάνω στην κορούλα του και πέρασε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, προσπαθώντας να την σώσει, κάνοντας το σώμα του “ασπίδα”.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 22χρονος δράστης πλησίασε τον πατέρα και την κόρη του, που ήταν πεσμένοι στο έδαφος, και πυροβόλησε ξανά, από κοντά αυτή τη φορά. “Έμοιαζε σαν να ήθελε να τους αποτελειώσει”, αναφέρει ο μάρτυρας ο οποίος εκτίμησε ότι αρχικά ο ένοπλος πυροβόλησε τον πατέρα στο κεφάλι και στη συνέχεια στο σώμα του, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον διαπεράσει και να σκοτώσει και το παιδί. Πατέρας και κόρη έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 22χρονου, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε σκοτώσει την ίδια τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι της, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια βγήκε από την κατοικία και άρχισε να “κυνηγάει” αγνώστους, πυροβολώντας τους.

Η 3χρονη Sophie Martyn και ο πατέρας της, Lee, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Derriford, όπου εργάζεται η σύζυγος του 43χρονου, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, και οι δύο πέθαναν. Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει την Sophie μόλις πριν από δύο χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ