Μαϊάμι: Προσπάθησε να απαγάγει 6χρονη – Το κορίτσι περιγράφει πώς γλίτωσε από τα χέρια του

Ένα 6χρονο κορίτσι πάλεψε με γενναιότητα με τον άνδρα που προσπάθησε να την απαγάγει έξω από την πολυκατοικία, όπου μένει με την οικογένειά της στο Μαϊάμι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Ah’lyric, και τα αδέλφια της έπαιζαν στην αυλή του συγκροτήματός τους την Πέμπτη, όταν παρατήρησαν ένα λευκό Range Rover να σταθμεύει κοντά. Τα άλλα παιδιά μπήκαν μέσα, αλλά η Ah’lyric έμεινε έξω στη σκάλα και ένας άνδρας, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως Leonardo Venegas, 32 ετών, την άρπαξε από το χέρι.

Προσπάθησε να ελευθερωθεί από τα χέρια του, αλλά εκείνος την τράβηξε προσπαθώντας να την παρασύρει αλλά τότε η 6χρονη αποφάσισε να δράσει και τότε τον δάγκωσε στο μπράτσο.

«Τον δάγκωσα», δήλωσε η Ah’lyric, στο NBC South Florida τη Δευτέρα. Είπε ότι έμαθε την τακτική άμυνας από τη μητέρα της.

Το δάγκωμα έκανε τον Venegas να αφήσει το κορίτσι. Την χαστούκισε πριν τραπεί σε φυγή, σύμφωνα με την αστυνομία. «Χαίρομαι που ήξερε πώς να αντεπιτεθεί», τόνισε η μητέρα της, Teshia McGill στο ρεπορτάζ.

Η τρομακτική δοκιμασία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Το βίντεο φέρεται να δείχνει τον Venegas να βγαίνει από το λευκό Range Rover και να περπατά προς το κτίριο. Λίγες στιγμές αργότερα, φαίνεται να τρέχει από το σημείο πίσω στο αυτοκίνητό του. Οι ερευνητές εντόπισαν την πινακίδα του αυτοκινήτου για να συλλάβουν τον Βενέγκα.

Είπε στην αστυνομία ότι βρισκόταν στην περιοχή αναζητώντας σπίτια για να αγοράσει, αλλά στην περιοχή δεν υπάρχουν πινακίδες «προς πώληση», σημείωσε η αστυνομία στην αναφορά της. Όταν τον ρώτησαν γιατί έφευγε από το συγκρότημα διαμερισμάτων, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε ακούσει κάποιον να ουρλιάζει. Ζήτησε δικηγόρο όταν οι ερευνητές ρώτησαν για την αλληλεπίδρασή του με το κορίτσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ