Μαδρίτη: Καθηλωμένα τα αεροπλάνα εξαιτίας του ύποπτου drone στο αεροδρόμιο Μπαράχας – ΦΩΤΟ αναγνώστη – ΤΩΡΑ

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο αεροδρόμιο Μπαράχας στη Μαδρίτη μετά την εμφάνιση ενός ύποπτου drone.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, καθηλώθηκαν στο αεροδρόμιο τα αεροπλάνα που επρόκειτο να απογειωθούν, ενώ δεν επιτρέπονται ούτε οι προσγειώσεις αεροσκαφών. Μέχρι στιγμής, έχουν εκτραπεί 17 πτήσεις από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης, επτά οδηγήθηκαν στη Βαλένθια, τρεις στη Βαρκελώνη, δύο στο Αλικάντε, δύο στο Βαγιαδολίδ και τρεις στη Σαραγόσα.

Αναγνώστης του enikos.gr που βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Μπαράχας ανέφερε πως εδώ και 45 λεπτά βρίσκονται στο αεροπλάνο το οποίο δεν απογειώνεται εξαιτίας του περιστατικού.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ