Λονδίνο: Νταντά βρήκε πύθωνα 1,5 μέτρου στην κουζίνα του σπιτιού – ΦΩΤΟ

Στιγμές τρόμου έζησε μία νταντά στο Λονδίνο, όταν εντόπισε ένα φίδι 1,5 μέτρου κουλουριασμένο στην κουζίνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail που αποκάλυψε πως το φίδι είναι πύθωνας, βρέθηκε στην κορυφή του λέβητα του σπιτιού στο Νότιο Λονδίνο. Η γυναίκα που το εντόπισε κάλεσε έντρομη το RSPCA (φιλανθρωπική οργάνωση για τα ζώα) που απομάκρυνε το ερπετό, το οποίο πιστεύεται ότι είχε εγκαταλειφθεί και σύρθηκε μέχρι το σπίτι στο οποίο βρέθηκε.

Η Abigail Campbell, διασώστρια ζώων, βρέθηκε στο σπίτι μαζί με τον συνάδελφο της, Mat Hawkins, στις 13 Σεπτεμβρίου και όπως είπε: «Η νταντά πήγε τον Ματ και εμένα στην κουζίνα, φοβόταν πολύ το φίδι και έτσι έμεινε πίσω».

«Όταν κοίταξα μέσα στο δωμάτιο είδα τον πύθωνα κουλουριασμένο πάνω από το λέβητα της κουζίνας. Πιθανότατα ήταν εκεί πάνω, καθώς θα ήταν το πιο ζεστό μέρος του σπιτιού και τα φίδια χρειάζονται εξωτερικές πηγές θερμότητας για να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Η νταντά πιστεύει ότι μπήκε μέσα από ένα κενό στον τοίχο από τον κήπο. Πιστεύουμε ότι είτε έχει δραπετεύσει είτε εγκαταλείφθηκε εκεί κοντά» προσέθεσε η Campbell.

Η διασώστρια εξηγεί επίσης πως παρ’ ότι έβαλαν αφίσες στην περιοχή για να ενημερώσουν πως βρήκαν ζώο κανείς δεν επικοινώνησε μαζί τους και έτσι υποθέτουν πως κάποιος το εγκατέλειψε. Ακόμα εξήγησε πως ο πύθωνας ήταν ελαφρώς αδύνατος, όμως δεν ήταν επιθετικός και την άφησε να τον σηκώσει χωρίς πρόβλημα, αν και είχε κολλήσει πολύ σφιχτά στον σωλήνα του λέβητα.

«Ήταν πολύ παγωμένος και έγινε κάπως ζωηρός μόλις τον σήκωσαν, κοιτάζοντας γύρω του και μυρίζοντας τον αέρα. Τον έβαλαν σε μια τσάντα φιδιού όπου ηρέμησε ξανά και κουλουριάστηκε. Τον πήγαμε στο Νοσοκομείο Άγριας Ζωής του Νότιου Έσσεξ όπου και παραμένει τώρα. Δυστυχώς δεν είναι ασυνήθιστο να μας καλούν για να μαζέψουμε ένα εγκαταλελειμμένο φίδι», σημείωσε η διασώστρια ζώων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ